мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Плеасе хелп! МС Аццесс веб страницу за уноса података

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 22:53
Нови члан групе

Default Плеасе хелп! МС Аццесс веб страницу за уноса података

Ја сам изради МС Аццесс база података (2003) руковати регистрацију нових запосленика у фирми. Желим поставити веб-страницу која омогућава менаџерима (истовремених корисника) за регистрацију нових запосленика (нпр. име, адреса, одељење, плате, итд). На веб страници би требао идеално ставити све информације на столу у својој бази података.

Може било ко осигурати мене са узорку странице или објаснити како да оствари то?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Преусмеравање Уеб страница у програму Интернет Експлорер 7 да бисте Локални Уеб страницу на мом рачунару? ЛегендарыФире Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 22 Окт 2009 07:18
3 Нетуорк УСБ Модем - "успети створити Рас ентры" Еррор лонгцолт4570 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 18. јуна 2009 16:12
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
Филм цомп Ентры ЦомпутерГуы Мултимедија и кодеци 6 5. јула 2008 08:20
Зашто не могу приступити подацима на мој хард диск? ј323мо Дривес & Измјењиви медији 3 31 јануар 2008 23:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц