![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам изради МС Аццесс база података (2003) руковати регистрацију нових запосленика у фирми. Желим поставити веб-страницу која омогућава менаџерима (истовремених корисника) за регистрацију нових запосленика (нпр. име, адреса, одељење, плате, итд). На веб страници би требао идеално ставити све информације на столу у својој бази података. Може било ко осигурати мене са узорку странице или објаснити како да оствари то? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Преусмеравање Уеб страница у програму Интернет Експлорер 7 да бисте Локални Уеб страницу на мом рачунару? | ЛегендарыФире | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 22 Окт 2009 07:18 |
| 3 Нетуорк УСБ Модем - "успети створити Рас ентры" Еррор | лонгцолт4570 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 18. јуна 2009 16:12 |
| Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс | симон1990 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| Филм цомп Ентры | ЦомпутерГуы | Мултимедија и кодеци | 6 | 5. јула 2008 08:20 |
| Зашто не могу приступити подацима на мој хард диск? | ј323мо | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 31 јануар 2008 23:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |