![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Bir şirket yeni çalışanların kayıt işlemleri için bir MS Access veritabanı (2003) tasarım duyuyorum. O yöneticileri (eşzamanlı kullanıcılar sağlayan bir web sayfası oluşturmak için) yeni çalışanların kayıt istiyorsanız () isim, adres, bölüm, maaş, vs gibi. Web sayfası ideal bir masa benim veritabanındaki tüm bilgileri koymak gerekir. Herkese örnek bir sayfa ile, bana sağlamak veya nasıl Bunun açıklayacağız? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yönlendirme Web Sayfası Internet Explorer 7 Yerel Web Sayfası Bilgisayarım'ı? | LegendaryFire | Web Tarayıcılar & FTP istemci | 1 | 22 Ekim 2009 07:18 |
| 3 Ağ USB Modem - "Ras girişi oluşturmak için" Hata başarısız | longcolt4570 | Ağ, Modemler & VoIP | 0 | 18. Haziran 2009 16:12 |
| Sorunları Engelleme Erişim Belirli Malzeme için Ie8 Tüm Erişim zarar vermeden | simon1990 | Web Tarayıcılar & FTP istemci | 2 | 10. Nisan 2009 01:14 |
| Film Zorunlu Giriş | ComputerGuy | Multimedya & Codec'ler | 6 | 5 Tem 2008 08:20 |
| Neden sabit diske veri erişemiyorum? | j323mo | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 3 | 31. Ocak 2008 23:53 |
| Konu Araçları | |
| |