![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що си купи нов лаптоп и активирали пробна версия на Microsoft Office 2007, като добавя продуктов ключ. Сега, когато си отворите Word или Excel, се появява съобщение, казвайки: Моля, изчакайте, докато Windows конфигурира Microsoft Office Дом и студент 2007. Тя не евентуално натоварване, но е досадно да трябва да чакаме всеки път, когато отворите документ. Намерих една статия за Microsoft сайт казва, че тя може да бъде преместена, защото съм на команди в Старт менюто, но не съм ги и тяхното решение за промяна на класическия вариант на старт менюто не помогне също. Има ли някой друг има подобен проблем? И по-важното няма кой да знае как да сортирате го? Благодаря предварително, Майк |
|
| |||
| |||
| Не съм го още с тази версия на офис, но някои от старите, използвани за да го направя, ако редовно имаше множество потребители чрез офиса на един компютър. Потребителят, който е инсталиран добре, но други се това съобщение. Вашите нужди, така че бихте могли да оцелеят с OpenOffice?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговор, но аз успях да сортирате го. Не съм сигурен какво съм този, който е определен, но съобщението за грешка не се появява повече! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Преместването от Microsoft Office Outlook 2007 за PC 2 Microsoft Office X Entoutage за MAC | jjuli | Офис Suites & Приложения | 0 | 11 Юни 2009 15:52 |
| Преинсталирането на офис Начало / студент допълнение | mpenney | Офис Suites & Приложения | 1 | 19 ноември 2008 08:08 |
| Microsoft Office 2007 Колко голяма Приложения могат да бъдат пратени? | kaz46 | Офис Suites & Приложения | 7 | 10 ноември 2008 15:02 |
| Microsoft ® Office Дом и Студентски 2007 | bluevin123 | Офис Suites & Приложения | 2 | 6 април 2008 11:16 |
| Офис вкъщи и студент 2007 | handthrottle | Офис Suites & Приложения | 3 | 6 октомври 2007 09:45 |
| Нишка Инструменти | |
| |