![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil nový notebook a aktivaci zkušební verze sady Microsoft Office 2007 přidáním produktu klíč. Teď když jsem otevřít Word nebo Excel, zobrazí se zpráva říká Čekejte prosím Windows nakonfiguruje Microsoft Office Home a Student 2007. Je to zátěž, ale nakonec je to otravné muset čekat pokaždé, když otevřete dokument. Našel jsem článek o Microsoft webové stránky říká, že by to mohlo být, protože jsem se přestěhoval zástupce v nabídce Start, ale já nebyla přesunuta nich a jejich řešení na změnu na klasickou verzi ze Start menu nepomůže ani. Má někdo jiný měl podobný problém? A co je důležitější Ví někdo, jak třídit ven? Thanks in advance, Mike |
|
| |||
| |||
| Nemám mu to ještě s verzí sady Office, ale starší používané na to, pokud tam bylo více uživatelů pomocí úřadu na jednom počítači. Uživatel, který bude instalován bylo dobře, ale ostatní dostali tuto zprávu. Jsou vašim potřebám tak, aby jste mohli přežít s OpenOffice?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď, ale já skutečně podařilo třídit to. Nejste si jisti, co jsem udělal, že je pevná, ale chyba je neobjevují žádné další! |