![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή και να ενεργοποιήσει τη δοκιμαστική έκδοση του Microsoft Office 2007, προσθέτοντας έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος. Τώρα, κάθε φορά που ανοίγω το Word ή το Excel, εμφανίζεται ένα μήνυμα λέγοντας Παρακαλώ περιμένετε ενώ το Windows ρυθμίζει το Microsoft Office Home και Student 2007. Είναι τελικά φορτίο αλλά είναι ενοχλητικό να πρέπει να περιμένουν κάθε φορά που ανοίγετε ένα έγγραφο. Βρήκα ένα άρθρο για την ιστοσελίδα της Microsoft λέγοντας ότι θα μπορούσε να μετακινηθεί, διότι οι συντομεύσεις στο μενού Έναρξη, αλλά δεν έχω μετακινηθεί και τους λύση της αλλαγής στην Classic έκδοση του μενού Έναρξη δεν βοηθά ούτε. Έχει κάποιος άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα; Και το πιο σημαντικό χωρίς κανείς να γνωρίζει πώς να διευθετήσουν το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Mike |
|
| |||
| |||
| Δεν είχα ακόμη με την εν λόγω έκδοση του Office, αλλά παλαιότερα που χρησιμοποιούνται για να το κάνει τακτικά αν υπήρχαν πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν το γραφείο για έναν υπολογιστή. Ο χρήστης που το εγκατέστησε ήταν μια χαρά, αλλά οι υπόλοιποι έχουμε αυτό το μήνυμα. Οι δικές σας ανάγκες αυτών που θα μπορούσε να επιβιώσει με το OpenOffice;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά στην πραγματικότητα να διαχειρίζεται να διευθετήσουν το θέμα. Δεν είστε σίγουροι για αυτό που έκανα ότι είναι σταθερό, αλλά το μήνυμα λάθους δεν εμφανίζεται πια! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC | jjuli | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 11 Ιουν 2009 15:52 |
| Επανεγκατάσταση γραφείο σπίτι / φοιτητής προσθήκη | mpenney | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 19 Νοε 2008 08:08 |
| Microsoft Office 2007 Συνημμένα Πόσο μεγάλο μπορεί να σταλεί; | kaz46 | Office Suites & Εφαρμογές | 7 | 10 Νοε 2008 15:02 |
| Microsoft ® Office Home και Student 2007 | bluevin123 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 6 Απρ 2008 11:16 |
| Γραφείο στο σπίτι και σπουδαστή 2007 | handthrottle | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 6 Οκτ 2007 09:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |