manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Molimo pričekajte dok Windows konfigurira Microsoft Office Home and Student 2007

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 10:14
Novi član grupe

Default Molimo pričekajte dok Windows konfigurira Microsoft Office Home and Student 2007

Upravo sam kupio novi laptop i aktivirati probnu verziju Microsoft Office 2007 by dodavanja ključa proizvoda. Sada svaki put kad sam otvoriti Word ili Excel, pojavljuje se poruka kazivanje Molimo pričekajte dok Windows konfigurira Microsoft Office Home and Student 2007. To čini opterećenje na kraju, ali je dosadan da morate čekati svaki put kad otvorite dokument. Našao sam jedan članak na Microsoft website rekavši da bi to moglo biti jer sam preselio prečaca na izbornik Start, ali nisam ih preselili i njihova rješenja mijenjaju na Klasična verzija izborniku Start ni ne pomogne. Je li netko drugi je imao sličan problem? I još važnije se bilo tko znati kako to sorta?

Thanks in advance,

Mike
Old 30. lipnja 2009, 03:51
Donatorska Grupa

Default Molimo pričekajte dok Windows konfigurira Microsoft Office Home and Student 2007

Nisam imao još ga s tom verzijom uredu, ali stare su to učiniti ako su redovito više korisnika koristi uredu na jednom računalu. Korisnik koji je instaliran u redu, ali ostalima je dobio ovu poruku.

Jesu li vaše potrebe takve da bi mogao preživjeti s OpenOffice?

Old 30. lipnja 2009, 04:12
Novi član grupe

Hvala za odgovaranjem, ali ja zapravo uspio razvrstati ga van. Niste sigurni što sam učinio da ga fiksna, ali se ne pojavljuju se poruke o pogreškama koje se pojavljuju bilo koji više!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC jjuli Office & Applications 0 11. lipnja 2009 15:52
Ponovnom instaliranju uredskog home / student Dodatno mpenney Office & Applications 1 19. studeni 2008 08:08
Microsoft Office 2007 Kako veliki Prilozi se mogu poslati? kaz46 Office & Applications 7 10. studeni 2008 15:02
Microsoft ® Office Home and Student 2007 bluevin123 Office & Applications 2 6. travanj 2008 11:16
Office 2007 home i student handthrottle Office & Applications 3 6. listopad 2007 09:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.