kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Kérjük, várjon, amíg a Windows Beállítja a Microsoft Office Home és Student 2007

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 10:14
Új tag Csoport

Default Kérjük, várjon, amíg a Windows Beállítja a Microsoft Office Home és Student 2007

Én most vettem egy új laptopot, és aktiválta a próbaverzió a Microsoft Office 2007, egy termék kulcs. Most, amikor csak nyitva Word vagy Excel, egy üzenet jelenik meg, mondván amíg a Windows konfigurálja a Microsoft Office Home és Student 2007. Ez nem teher, hanem végül is bosszantó, hogy várni minden alkalommal, amikor megnyit egy dokumentumot. Találtam egy cikket a Microsoft weboldalán, mondván, hogy azt úgy lehet mozgatni, mert a hivatkozások a Start menüben, de nem viszik el őket, és azok megoldása változnak a Classic változat a Start menü nem segít sem. Van valaki más volt egy hasonló probléma? És ami még fontosabb Tudja valaki, hogy hogyan kell sort it out?

Thanks in advance,

Mike
Old Június 30 2009, 03:51
Donor Group

Default Kérjük, várjon, amíg a Windows Beállítja a Microsoft Office Home és Student 2007

Nekem nem volt még ez a verzió, hogy a hivatali, hanem a régiek szoktam rendszeresen ha volt több felhasználó használja iroda az egyik számítógépen. A felhasználók, akik azt a bírságot, de a többiek ezt az üzenetet kapta.

Az Önök igényeit, hogy ön tudna fennmaradni az OpenOffice?

Old Június 30 2009, 04:12
Új tag Csoport

Kösz a válasz, de én tulajdonképpen sikerült sort ki. Nem biztos benne, hogy amit tettem, hogy a rögzített, de a hibaüzenet nem jelenik meg többé!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac jjuli Office & Applications 0 11. június 2009 15:52
Újratelepítéséhez hivatal haza / hallgató kívül mpenney Office & Applications 1 19. november 2008 08:08
Microsoft Office 2007 Csatolmányok Milyen nagy lehet küldeni? kaz46 Office & Applications 7 10. november 2008 15:02
Microsoft ® Office Home és Student 2007 bluevin123 Office & Applications 2 6. április 2008 11:16
Hivatal haza és hallgató 2007 handthrottle Office & Applications 3 6. október 2007 09:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.