![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én most vettem egy új laptopot, és aktiválta a próbaverzió a Microsoft Office 2007, egy termék kulcs. Most, amikor csak nyitva Word vagy Excel, egy üzenet jelenik meg, mondván amíg a Windows konfigurálja a Microsoft Office Home és Student 2007. Ez nem teher, hanem végül is bosszantó, hogy várni minden alkalommal, amikor megnyit egy dokumentumot. Találtam egy cikket a Microsoft weboldalán, mondván, hogy azt úgy lehet mozgatni, mert a hivatkozások a Start menüben, de nem viszik el őket, és azok megoldása változnak a Classic változat a Start menü nem segít sem. Van valaki más volt egy hasonló probléma? És ami még fontosabb Tudja valaki, hogy hogyan kell sort it out? Thanks in advance, Mike |
|
| |||
| |||
| Nekem nem volt még ez a verzió, hogy a hivatali, hanem a régiek szoktam rendszeresen ha volt több felhasználó használja iroda az egyik számítógépen. A felhasználók, akik azt a bírságot, de a többiek ezt az üzenetet kapta. Az Önök igényeit, hogy ön tudna fennmaradni az OpenOffice?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Kösz a válasz, de én tulajdonképpen sikerült sort ki. Nem biztos benne, hogy amit tettem, hogy a rögzített, de a hibaüzenet nem jelenik meg többé! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mozgásban a Microsoft Office Outlook 2007 a PC 2 a Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. június 2009 15:52 |
| Újratelepítéséhez hivatal haza / hallgató kívül | mpenney | Office & Applications | 1 | 19. november 2008 08:08 |
| Microsoft Office 2007 Csatolmányok Milyen nagy lehet küldeni? | kaz46 | Office & Applications | 7 | 10. november 2008 15:02 |
| Microsoft ® Office Home és Student 2007 | bluevin123 | Office & Applications | 2 | 6. április 2008 11:16 |
| Hivatal haza és hallgató 2007 | handthrottle | Office & Applications | 3 | 6. október 2007 09:45 |
| Téma eszközök | |
| |