פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

אנא המתן בזמן Windows מגדיר את Microsoft Office Home and Student 2007

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 10:14
קבוצת חברות חדשות

אני רק קונה מחשב נייד חדש והופעל את גירסת הניסיון של Microsoft Office 2007 על ידי הוספת מפתח מוצר. עכשיו, בכל פעם אני פותח את Word או Excel, מופיעה הודעה אומר אנא המתן בזמן Windows מגדיר את Microsoft Office Home and Student 2007. האם זה בסופו של דבר לטעון אבל זה מעצבן יש להמתין בכל פעם שאני פותח מסמך. מצאתי מאמר על אתר האינטרנט של מיקרוסופט אומרים שזה יכול להיות כי אני העברתי את קיצורי הדרך של תפריט התחל, אבל אני עדיין לא העביר אותם ואת הפתרון של שינוי כדי הקלאסי גירסה בתפריט התחל לא עוזר או. מישהו אחר היה בעיה דומה? ויותר מכך האם מישהו יודע כיצד למיין את זה?

תודה מראש,

מייק
Old 30 יוני 2009, 03:51
קבוצת תורמים

יש לי את זה עדיין לא היה עם גירסה זו של המשרד, אבל אלו ישנים המשמשים לעשות את זה באופן קבוע אם היו מספר רב של משתמשים באמצעות Office על מחשב אחד. המשתמש אשר מותקן זה היה בסדר אבל אחרים ירדו הודעה זו.

האם לצרכים שלך כך שאתה יכול לשרוד עם OpenOffice?

Old 30 יוני 2009, 04:12
קבוצת חברות חדשות

תודה על תגובה, אבל אני באמת הצליחו למיין את זה. לא בטוח מה אני עשיתי את זה קבוע את זה, אבל את הודעת השגיאה אינה מופיעה עוד!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.