![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį ir aktyvinti bandomąją versiją Microsoft Office 2007, pridedant produkto raktą. Dabar, kai aš atidarau Word arba Excel, rodomas pranešimas sakydamas Prašome palaukti, kol Windows Microsoft Office Home and Student 2007. Jis galiausiai apkrova bet tai erzina, kad tenka laukti kiekvieną kartą atidarant dokumentą. Radau apie "Microsoft" tinklalapyje teigiama, kad ji galėtų būti, nes aš persikėlė į meniu "Start" straipsnyje, bet aš ne perkelti juos ir jų sprendimas pereiti prie Klasikinės versija Start meniu nėra gerai. Ar kas nors buvo panaši problema? Ir dar svarbiau Does anyone know how to sort it out? Thanks in advance, Mike |
|
| |||
| |||
| Aš neturėjo jis dar su ta Office versiją, tačiau senesnių naudojamas daryti reguliariai, jei ten buvo keli vartotojai, naudodami "Office dėl vieno kompiuterio. Vartotojo, kuris jį įdiegtų buvo bauda, o kiti gavo šį laišką. Ar jūsų poreikius, pavyzdžiui, kad galėtumėte išgyventi su OpenOffice?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą, bet aš tikrai pavyko Sort it out. Nežinote, ką aš padariau, kad ilgalaikis, bet klaidos pranešimą nepasirodo daugiau! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Įdiegti Office Home / studentas papildomai | mpenney | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 19, 2008 08:08 |
| Microsoft Office 2007 "Kokio Priedai gali būti siunčiama? | kaz46 | Office Suites & Applications | 7 | Lapkritis 10, 2008 15:02 |
| "Microsoft ® Office Home and Student 2007 | bluevin123 | Office Suites & Applications | 2 | 6 balandis 2008 11:16 |
| Office Home and Student 2007 | handthrottle | Office Suites & Applications | 3 | 6 spalis 2007 09:45 |
| Temos įrankiai | |
| |