mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Lūdzu uzgaidiet, kamēr Windows Konfigurē Microsoft Office Home and Student 2007

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 23, 2009, 10:14
New Member Group

Es tikko nopirkuši jaunu portatīvo datoru un aktivizē izmēģinājuma versiju Microsoft Office 2007, pievienojot produkta atslēgu. Tagad, kad es atvērt Word vai Excel, tiek parādīts ziņojums sakot Lūdzu, pagaidiet, kamēr Windows konfigurē Microsoft Office Home and Student 2007. Tas beidzot slodze, bet ir kaitinošas ir jāgaida katru reizi, kad es atveru dokumentu. Es atradu rakstu par Microsoft vietni, sakot, ka tas varētu būt tāpēc, ka es pārcēlos ar izvēlni Sākt īsceļus, bet man nav pārvietoti un viņu risinājums nomainot Classic versiju izvēlnes Sākt nepalīdz vai nu. Vai kāds cits bija līdzīga problēma? Un vēl svarīgāk Vai kāds zina, kā sakārtot to ārā?

Thanks in advance,

Mike
Old Jūnijs 30, 2009, 03:51
Donors Group

Man nav bijis tas vēl ar šo versiju, Office, bet vecajās mēdza darīt to regulāri, ja ir vairāki lietotāji, izmantojot Office uz viena datora. Lietotājs, kas uzstādītas tā bija naudas sodu, bet citi saņēma šo ziņu.

Vai jūsu vajadzībām, piemēram, ka jūs varētu izdzīvot ar OpenOffice?

Old Jūnijs 30, 2009, 04:12
New Member Group

Paldies par atbildēm, bet man patiešām izdevās sort it out. Nezināt, ko es izdarīju tā, kas noteikta, bet kļūdas ziņojums neparādās vairāk!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.