mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Vă rugăm să aşteptaţi până când Windows Configurează Microsoft Office Home and Student 2007

Reply

Thread Tools
Old 23 iunie 2009, 10:14
Noile state Group

Doar ce am cumpărat un nou laptop şi a activat în proces versiune de Microsoft Office 2007 prin adăugarea de o cheie de produs. Acum, ori de câte ori am deschis Word sau Excel, apare un mesaj spune Vă rugăm să aşteptaţi în timp ce Windows configurează Microsoft Office Home and Student 2007. Se face, eventual, de sarcină, dar este enervant de a trebui să aşteptăm de fiecare dată când deschideţi un document. Am găsit un articol de pe site-ul Microsoft spunând că acesta ar putea fi pentru că m-am mutat de comenzi rapide în meniul Start, dar nu am mutat-le şi lor soluţie de a schimba la Classic versiunea din meniul Start nu fie de ajutor. Are cineva a avut o problemă similară? Şi, mai important, nimeni nu ştie cum să-l fel?

Mulţumesc în avans,

Mike
Old 30 iunie 2009, 03:51
Grupul de donator

Nu am avut-o inca cu această versiune de birou, dar cele vechi folosite pentru a face acest lucru cu regularitate, dacă au existat mai mulţi utilizatori, folosind birou de pe un calculator. Utilizatorului care a instalat-o, dar a fost bine primit de alţii acest mesaj.

Sunteţi dumneavoastră are nevoie de astfel de faptul că ai putea supravietui cu OpenOffice?

Old 30 iunie 2009, 04:12
Noile state Group

Vă mulţumim pentru a răspunde, de fapt, dar am reuşit să-l fel. Nu sunteţi sigur ce-am făcut că fix, dar mesajul de eroare nu apare nici mai mult!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.