мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Молимо сачекајте док Уиндоус подешена Мицрософт Оффице Хоме анд Студент 2007

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 10:14
Нови члан групе

Default Молимо сачекајте док Уиндоус подешена Мицрософт Оффице Хоме анд Студент 2007

Управо сам купио нови лаптоп и активирате пробну верзију Мицрософт Оффице 2007 бы додавања кључа производа. Сада сваки пут кад сам отворити Уорд или Ексцел, појављује се порука казивање Молимо сачекајте док Уиндоус подешена Мицрософт Оффице Хоме анд Студент 2007. То чини оптерећење на крају, али је досадан да морате чекати сваки пут кад отворите документ. Нашао сам један чланак на Мицрософт уебсите рекавши да би то могло бити јер сам преселио пречица на мени Старт, али нисам их преселили и њихова решења мијењају на Класична верзија менију Старт ни не помогне. Да ли је неко други је имао сличан проблем? И још важније се било ко кноткле како то сорта?

Тханкс ин адванце,

Мајк
Old 30. јуни 2009, 03:51
Донаторска Група

Default Молимо сачекајте док Уиндоус подешена Мицрософт Оффице Хоме анд Студент 2007

Нисам имао још га са том верзијом уреду, али старе су то учинити ако су редовно више корисника користи канцеларији на једном рачунару. Корисник који је инсталиран у реду, али осталима је добио ову поруку.

Да ли су ваше потребе такве да би могао да преживи са ОпенОффице?

Old 30. јуни 2009, 04:12
Нови члан групе

Хвала за одговорити, али ја заправо успео разврстати га ван. Нисте сигурни шта сам учинио да га фиксна, али се не приказују се поруке о грешкама које се појављују било који више!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ јјули Оффице & Апплицатионс 0 11. јуна 2009 15:52
Поновном инсталирању канцеларијског хоме / студент Додатно мпеннеы Оффице & Апплицатионс 1 19 новембар 2008 08:08
Мицрософт Оффице 2007 Како велики Прилози се могу послати? каз46 Оффице & Апплицатионс 7 10 новембар 2008 15:02
Мицрософт ® Оффице Хоме анд Студент 2007 блуевин123 Оффице & Апплицатионс 2 6 април 2008 11:16
Оффице 2007 дом и студент хандтхроттле Оффице & Апплицатионс 3 6 октобар 2007 09:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц