![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам купио нови лаптоп и активирате пробну верзију Мицрософт Оффице 2007 бы додавања кључа производа. Сада сваки пут кад сам отворити Уорд или Ексцел, појављује се порука казивање Молимо сачекајте док Уиндоус подешена Мицрософт Оффице Хоме анд Студент 2007. То чини оптерећење на крају, али је досадан да морате чекати сваки пут кад отворите документ. Нашао сам један чланак на Мицрософт уебсите рекавши да би то могло бити јер сам преселио пречица на мени Старт, али нисам их преселили и њихова решења мијењају на Класична верзија менију Старт ни не помогне. Да ли је неко други је имао сличан проблем? И још важније се било ко кноткле како то сорта? Тханкс ин адванце, Мајк |
|
| |||
| |||
| Нисам имао још га са том верзијом уреду, али старе су то учинити ако су редовно више корисника користи канцеларији на једном рачунару. Корисник који је инсталиран у реду, али осталима је добио ову поруку. Да ли су ваше потребе такве да би могао да преживи са ОпенОффице?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговорити, али ја заправо успео разврстати га ван. Нисте сигурни шта сам учинио да га фиксна, али се не приказују се поруке о грешкама које се појављују било који више! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Поновном инсталирању канцеларијског хоме / студент Додатно | мпеннеы | Оффице & Апплицатионс | 1 | 19 новембар 2008 08:08 |
| Мицрософт Оффице 2007 Како велики Прилози се могу послати? | каз46 | Оффице & Апплицатионс | 7 | 10 новембар 2008 15:02 |
| Мицрософт ® Оффице Хоме анд Студент 2007 | блуевин123 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 6 април 2008 11:16 |
| Оффице 2007 дом и студент | хандтхроттле | Оффице & Апплицатионс | 3 | 6 октобар 2007 09:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |