менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 10:14
Нові члени групи

Default Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007

Я тільки що купила новий ноутбук і активував пробну версію Microsoft Office 2007 шляхом додавання ключа продукту. Тепер, коли я відкриваю Word або Excel з'являється повідомлення, кажучи Зачекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007. Це в кінцевому підсумку навантаження, але це дратує доведеться чекати кожен раз я відкриваю документ. Я знайшов статтю на сайті Microsoft говорять, що це може бути тому, що я переїхав ярликів в меню "Пуск", але я ще не переїхали їх і їх вирішення до зміни в класичній версії в меню Пуск не допомогло. Хто-небудь ще були подібні проблеми? І що ще важливіше Хто-небудь знає, як розібратися?

Спасибо заранее,

Mike
Old 30 червня 2009, 03:51
Донор групи

Default Будь ласка, почекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007

У мене не було його ще з цією версією Office, але старих використовуватися робити це регулярно, якщо є кілька користувачів, що використовують службу на одному комп'ютері. Користувач, який був встановлений штраф, а інші отримали це повідомлення.

Ваші потреби, такі, що можна вижити з OpenOffice?

Old 30 червня 2009, 04:12
Нові члени групи

Спасибі за відповідь, але я зумів розібратися. Чи не впевнений, що я зробив, що фіксовані, але повідомлення про помилку не з'являється більше!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC jjuli Office Suites & Застосування 0 11 червня 2009 15:52
Перевстановити Office Home / студент того mpenney Office Suites & Застосування 1 19 листопада 2008 08:08
Microsoft Office 2007 Які великі вкладення можуть бути послані? kaz46 Office Suites & Застосування 7 10 листопада 2008 15:02
Microsoft ® Office для Home and Student 2007 bluevin123 Office Suites & Застосування 2 6 квітня 2008 11:16
Для Office Home and Student 2007 handthrottle Office Suites & Застосування 3 6 жовтня 2007 09:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.