![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що купила новий ноутбук і активував пробну версію Microsoft Office 2007 шляхом додавання ключа продукту. Тепер, коли я відкриваю Word або Excel з'являється повідомлення, кажучи Зачекайте, поки Windows Налаштування для Microsoft Office Home and Student 2007. Це в кінцевому підсумку навантаження, але це дратує доведеться чекати кожен раз я відкриваю документ. Я знайшов статтю на сайті Microsoft говорять, що це може бути тому, що я переїхав ярликів в меню "Пуск", але я ще не переїхали їх і їх вирішення до зміни в класичній версії в меню Пуск не допомогло. Хто-небудь ще були подібні проблеми? І що ще важливіше Хто-небудь знає, як розібратися? Спасибо заранее, Mike |
|
| |||
| |||
| У мене не було його ще з цією версією Office, але старих використовуватися робити це регулярно, якщо є кілька користувачів, що використовують службу на одному комп'ютері. Користувач, який був встановлений штраф, а інші отримали це повідомлення. Ваші потреби, такі, що можна вижити з OpenOffice?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Спасибі за відповідь, але я зумів розібратися. Чи не впевнений, що я зробив, що фіксовані, але повідомлення про помилку не з'являється більше! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід з Microsoft Office Outlook 2007 на ПК 2 Microsoft Office X Entoutage по MAC | jjuli | Office Suites & Застосування | 0 | 11 червня 2009 15:52 |
| Перевстановити Office Home / студент того | mpenney | Office Suites & Застосування | 1 | 19 листопада 2008 08:08 |
| Microsoft Office 2007 Які великі вкладення можуть бути послані? | kaz46 | Office Suites & Застосування | 7 | 10 листопада 2008 15:02 |
| Microsoft ® Office для Home and Student 2007 | bluevin123 | Office Suites & Застосування | 2 | 6 квітня 2008 11:16 |
| Для Office Home and Student 2007 | handthrottle | Office Suites & Застосування | 3 | 6 жовтня 2007 09:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |