по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Powerpoint и actionbuttons на външни документи?

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти септември 2007, 12:34
Член Група

Default Powerpoint и actionbuttons на външни документи?

Наздраве пак всеки

Чудя се, ако има някакъв начин да се слеят един powerpointpresentation и извън документите, посочени в представянето (посочени в actionbuttons) в 1 файл.

Имам powerpointpresentation, че имам нужда да се въвеждат с мен, на друг компютър. В този powerpointpresentation има няколко връзки към външни документи (Excel и дума документи) връзките са направени с "бутоните за действие". Така че, докато текат през диапозитиви и да въведете specifik извън документи чрез натискане на бутона за действие.

Когато се запишете powerpointpresentation на USB storagesystem и сложи файл на друг компютър тези "actionbuttonlinks" DONT работи за очевидна причина, че документите не са посочени по местонахождението влезли в actionbutton.

Има ли начин да се включват тези външни документи в powerpointfile, така че съм свикнал да извършва всички външни документи на абсолютно същите места на всеки компютър докарам този PowerPoint представяне?

Или има ли други начини, които биха позволили да се движи само на presentasjon от 1 компютър на друг много просто?

Бих искал да благодаря на всички, че се опитвате да отговорите ми въпроси (и всеки elses въпроса) на този форум. Опитвам се да дам толкова назад, както мога. Но Im не като квалифицирани, тъй като повечето от вас, момчета

С уважение:

PranX
Old 17-ти септември 2007, 12:56
Член Група

Между другото ... Моята версия на Microsoft Office 2007 се
Old 17-ти септември 2007, 14:40
Номер на групата

Предполагам, че той ще бъде върху USB стик?

Е, какво, ако създадете папка върху USB стик, позволява Umm казвам, го наричат PowerPoint.
Сложете всичките си документи в папката, а след това да го свържете по този начин.?
Били ли сте опитвали това.

Дан
Old 18-ти септември 2007, 01:33
Член Група

Благодарение Emry, че ще работи.

Но аз действително срещат още един проблем. Имам предвид след представяне в Интернет, така че и други могат да го изтеглите, отворете го и правят всичко работи без кавга. Той ще бъде толкова лесно, ако на един или друг начин биха могли да се свържат с представянето на всички външни документи, така че бихте могли да изтеглите нагоре или само един файл.

Ами аз зная its' a недвижими орех. Но не искате наистина оценявам отговор:)

Може ли може би пощенски всички екстернант документи в пощенски 1 файл?

Нека да опитаме това:)

Благодаря, че се опитвате да ми помогне Emry!

/ PranX
Old 18-ти септември 2007, 01:45
Член Група

Да zipping ги didn't работа един от двамата. Това спестява предназначението на моя компютър в actionbuttons.

Някой умен там?

/ PranX
Old 18-ти септември 2007, 03:23
Номер на групата

Нали, така че папката издаване работи. Но не искам да го качите в интернет?

Нали, Umm, аз ще го за теб.

Дан
Old 18-ти септември 2007, 03:46
Член Група

Аха на zipping част работили. Сега просто се нуждаете от actionbutton връзки за адаптиране / потвърди (хвърли ме кост Im dansih;) към новата среда, по начин, който позволява на връзки към работата, без да се променя.

Благодаря за помощта ви Дан!

С уважение:

PranX
Old 18-ти септември 2007, 05:10
Номер на групата

Как сте качили го в интернет?

Дан
Old 18-ти септември 2007, 06:16
Член Група

Аз havn't направи още.
Аз съм трябваше да изпратите файл до уеб сървър администратора и след това той ще го качите на сайта си, и от там на всички, които имат достъп до сайта може да го изтеглите и работите с нея.

Знаете, че има смисъл?

Ако е така, то вие вероятно разбирате защо исках да направи всичко в 1 файл:)

Ами пак благодаря, че се опитвате да ми помогне:)

Наздраве PranX
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PowerPoint 2007 Текст преоразмеряване на себе си! xactly Офис Suites & Приложения 1 25-ти ноември, 2009 15:40
Virus в Powerpoint файла Изпратени по е-мейл? azul08 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 1 27 май 2009 г. 09:19
Изпращане на PowerPoint по имейл. HELP необходимо.? jsyosh24 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 1 21 ноември 2008 09:54
Предложени PowerPoint презентация програма rashere Офис Suites & Приложения 1 21 ноември 2008 07:26
Обвързването на видеоклип към PowerPoint презентация Опитвам се твърди Офис Suites & Приложения 12 17 Юни 2008 14:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc