![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdraví opět všichni Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký způsob, jak se spojují powerpointpresentation a mimo dokumenty uvedené v prezentaci (podle actionbuttons) do 1 souboru. Mám powerpointpresentation, že potřebuji, aby se mnou na jiný počítač. V tomto powerpointpresentation existuje několik odkazů na externí dokumenty (Excel a Word dokumenty) vazby jsou vyráběny s "akční tlačítka". Tak, že i když běží přes i snímky můžete zadat specifik mimo dokumenty klepnutím na akci tlačítka. Když jsem ukládal powerpointpresentation na USB storagesystem a vložte soubor na jiném počítači tyto "actionbuttonlinks" dont práce na zřejmý důvod, aby doklady uvedené nejsou na místě zapsán do actionbutton. Existují nějaká cesta, aby zahrnovala mimo tyto dokumenty v powerpointfile tak, že jsem zvyklý mít na všechny vnější dokumentů na přesně stejné umístění na každém počítači I na tuto powerpoint prezentaci? Nebo nějaké jiné způsoby, které by umožnily, aby mi jen přesunout presentasjon od 1 do jiného počítače velmi jednoduše? Chtěl bych poděkovat všem za snahu odpovědět na mé otázky (a všichni elses otázky) na tomto fóru. Snažím se dát co nejvíce zpět, jako já. Im, ale nikoli jako kvalifikované jako většina z vás kluci ![]() Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Na cestě ... Moje verze je Microsoft Office 2007 |
|
| |||
| |||
| Předpokládám, že to bude na USB klíčenky? No, co, pokud si vytvořte složku na USB klíčenky, lets říci Umm, říká powerpoint. Všechny své dokumenty do složky, pak ji tímto způsobem.? Zkoušeli jste to. Dan |
|
| |||
| |||
| Díky Emry, že budete pracovat. Ale já skutečně setkali ještě jiný problém. Musím se po prezentaci na internetu, takže ostatní mohou stahovat, otevřete ji a učinit vše fungovat bez potíží. Bylo by to mnohem snazší, pokud si na jednu cestu nebo jiné mohlo odkaz předložení všech dokladů mimo takže můžete stahovat, nebo jen jeden soubor. Dobře vím, je to skutečný oříšek. Ale já bych opravdu ocenil odpověď:) Mohl bych možná zip všechny extern dokumenty v 1 zip souboru? Dovolte mi jenom zkusit:) Děkujeme za snahu pomoci mi Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Ne zavírání zipu je buď didnt práce. To šetří místo určení na mém počítači v actionbuttons. ![]() Má někdo chytrý tam? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Správně, tak složku vydá pracoval. Ale chcete nahrát ji na internet? Právo, Umm, budu na tom pracovat pro vás. Dan |
|
| |||
| |||
| Teď se zavírání zipu část pracoval. Teď už jen potřebují actionbutton odkazy přizpůsobit / potvrdit (hoď mi kost im dansih;) na nové prostředí, a to způsobem, který umožňuje propojení do práce, aniž došlo ke změně. Děkujeme za vaši pomoc, Dane! Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Jak jste nahráli na internetu? Dan |
|
| |||
| |||
| I havn't udělat to ještě. Já jsem měl odeslat soubor na webový server administrátor a pak si nahrajte jej na své stránky, a tam všichni mají přístup k jeho stránkách lze stáhnout a spustit ji. Řekl, že smysl? Pokud ano, pak jste asi pochopili, proč jsem chtěl, aby to vše do 1 file:) Takže opět díky za snahu mi pomoct:) Nazdraví PranX |