μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Powerpoint και actionbuttons έγγραφα προς τα έξω;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:34
Μέλος Ομάδα

Cheers πάλι όλους

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος για τη συγχώνευση powerpointpresentation και έξω από τα έγγραφα που αναφέρονται στην παρουσίαση (που αναφέρονται στο actionbuttons) σε 1 αρχείο.

Έχω ένα powerpointpresentation ότι πρέπει να φέρει μαζί μου σε άλλο υπολογιστή. Σε ότι powerpointpresentation υπάρχουν πολλές συνδέσεις με εξωτερικό έγγραφα (έγγραφα του Word και Excel) οι συνδέσεις γίνονται με "κουμπιά ενεργειών". Έτσι, το γεγονός ότι, ενώ λειτουργεί μέσω του i διαφάνειες να βάλετε ένα specifik εκτός έγγραφα κάνοντας κλικ στο κουμπιά ενεργειών.

Όταν αποθηκεύσετε το powerpointpresentation σε storagesystem USB και να το αρχείο σε άλλο υπολογιστή, αυτές οι "actionbuttonlinks" dont εργασίες για τον προφανή λόγο ότι τα έγγραφα που αναφέρονται δεν είναι στη θέση που εγγράφονται στον actionbutton.

Υπάρχει κανένα τρόπο ώστε να συμπεριλάβει αυτά τα έγγραφα στο εξωτερικό έτσι ώστε powerpointfile i συνηθίζει να έχουν πραγματοποιηθεί όλα τα έγγραφα εκτός ακριβώς την ίδια σημεία σε κάθε υπολογιστή να φέρω αυτή την παρουσίαση σε PowerPoint;

Ή υπάρχουν άλλοι τρόποι που θα μου επιτρέψουν να προχωρήσουμε λίγο το presentasjon από την 1η υπολογιστή σε έναν άλλο πολύ απλά;

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια να απαντήσει σε ερωτήσεις μου (και όλοι elses ερωτήσεις) σε αυτό το φόρουμ. Θα προσπαθήσω να δώσω τόσο πολύ πίσω, όπως μπορώ. Αλλά δεν im ως ειδίκευση, καθώς οι περισσότεροι από σας παιδιά

Best Regards:

PranX
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 12:56
Μέλος Ομάδα

Με τον τρόπο ... Η έκδοση του Microsoft Office 2007 είναι
Old 17ης Σεπτεμβρίου 2007, 14:40
Ομάδα Δωρητών

Υποθέτω ότι θα είναι σχετικά με το USB stick;

Λοιπόν, τι εάν δημιουργήσετε ένα φάκελο για το USB stick, ας πούμε umm, αποκαλούμε powerpoint.
Βάλτε όλα σας τα έγγραφα στο φάκελο, στη συνέχεια, να συνδεθεί με αυτόν τον τρόπο.;
Έχετε δοκιμάσει αυτό.

Dan
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 01:33
Μέλος Ομάδα

Χάρη Emry, που θα εργάζονται.

Αλλά όντως έχει ακόμα ένα άλλο πρόβλημα που συναντούν. Έχω να δημοσιεύσετε την παρουσίαση στο διαδίκτυο, έτσι ώστε οι άλλοι μπορούν να το κατεβάσετε, ανοικτό και να το κάνουμε όλες τις εργασίες, χωρίς την ταλαιπωρία. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν σε ένα ή τον άλλο τρόπο θα μπορούσε να συνδεθεί η παρουσίαση με όλα τα έγγραφα εκτός, έτσι ώστε να μπορεί ή να κατεβάσετε μόνο ένα αρχείο.

Λοιπόν γνωρίζω είναι μια πραγματική καρύδι. Αλλά πραγματικά θα ήθελα μία απάντηση:)

Θα μπορούσα ίσως extern zip όλα τα έγγραφα σε 1 αρχείο zip;

Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω ότι:)

Ευχαριστώ για την προσπάθεια που θα με βοηθήσει να Emry!

/ PranX
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 01:45
Μέλος Ομάδα

Όχι zipping τους εργασία είτε didn't. Εξοικονομεί τον προορισμό για τον υπολογιστή μου στο actionbuttons.

Οποιοσδήποτε έξυπνο εκεί έξω;

/ PranX
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 03:23
Ομάδα Δωρητών

Σωστά, οπότε το θέμα φάκελο εργασίας. Αλλά θέλετε να ανεβάσετε στο διαδίκτυο;

Σωστά, umm, Θα εξετάσουμε το θέμα για εσάς.

Dan
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 03:46
Μέλος Ομάδα

Ναι zipping μέρος της εργασίας. Τώρα θα πρέπει μόνο οι συνδέσεις για την προσαρμογή actionbutton / επιβεβαίωση (μου ρίξει ένα κόκαλο im dansih?) Στο νέο περιβάλλον με τρόπο που να επιτρέπει τη σύνδεση με την εργασία, χωρίς να μεταβάλλεται.

Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας Dan!

Best Regards:

PranX
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 05:10
Ομάδα Δωρητών

Πώς έχετε φορτώσει στο internet;

Dan
Old 18ης Σεπτεμβρίου 2007, 06:16
Μέλος Ομάδα

I havn't κάνει ακόμα.
Είμαι υποτίθεται για να στείλετε ένα αρχείο σε ένα διαχειριστή του webserver και τότε θα το ανεβάσουμε για την τοποθεσία, και από εκεί με την πρόσβαση σε όλους του site μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτελέσετε.

Μήπως ότι έχει νόημα;

Αν ναι, τότε ίσως καταλάβουμε γιατί ήθελα να είναι όλα σε 1 αρχείο:)

Και πάλι ευχαριστώ για την προσπάθεια να με βοηθήσει:)

Cheers PranX
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.