manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Powerpoint i actionbuttons da izvan dokumente?

Reply

Thread Tools
Old 17. Ruj 2007, 12:34
Member Group

Default Powerpoint i actionbuttons da izvan dokumente?

Klicati opet svima

Pitam se, ako postoji bilo koji način za spajanje jednog powerpointpresentation i izvan dokumente kako je navedeno u prezentaciji (kako je navedeno od strane actionbuttons) u 1 datoteku.

Imam powerpointpresentation da mi je potrebno ponijeti sa mnom na drugo računalo. U tom powerpointpresentation postoji nekoliko linkova na vanjske dokumenata (Excel i Word dokumente) izrađene su veze sa "akcija gumba". Tako da, dok se izvodi kroz slajdove ja mogu upisati specifik izvan dokumenata tako da kliknete na akciji gumbe.

Kad sam powerpointpresentation spremili na USB storagesystem i staviti datoteke na drugo računalo te "actionbuttonlinks" ne rade za očitih razloga da dokumente kako je navedeno nisu na lokaciji ušao u actionbutton.

Ima li bilo koji način uključiti izvan ovih dokumenata u powerpointfile, tako da sam se navika na mjesto izvan svih dokumenata na točno istom mjestu gdje se nalazi na svakom računalu sam donijeti ovu PowerPoint prezentacija na?

Ili Ima li neki drugi način koji bi omogućio mi da samo premjestiti presentasjon od 1 računala na drugo vrlo jednostavno?

Htio bih se zahvaliti svima pokušali odgovoriti na moja pitanja (i svi elses pitanja) na ovom forumu. JA pokušati dati koliko natrag kao što sam ja. Ali im ne kao kvalifikovani kao većina vas dečki

Best Regards:

PranX
Old 17. Ruj 2007, 12:56
Member Group

Uz put ... Moja verzija je Microsoft Office 2007
Old 17. Ruj 2007, 14:40
Donatorska Grupa

Pretpostavljam da će biti na USB stick?

Pa, što ako ste stvorili mapu na USB stick, dozvoljava reći Umm, nazovite ga PowerPoint.
Staviti sve svoje dokumente u mapu, a zatim je link na taj način.?
Da li ste pokušali da.

Dan
Old 18. Ruj 2007, 01:33
Member Group

Hvala Emry, da ćemo raditi.

Ali ja zapravo naišli još jedan problem. Imam to post prezentaciju na internetu, tako da i drugi mogu skinuti, otvorite ga i čine ga svi rade bez komplikacija. Bilo bi puno lakše ako se na ovaj ili onaj način mogli povezati s prezentacijom izvan svih dokumenata kako bi ste mogli gore ili preuzeti samo jednu datoteku.

Pa znam to real orah. Ali ja bih stvarno zahvalan za odgovor:)

Mogu li možda zip sve terenac zip dokumentima u 1 file?

Pusti me samo da probati:)

Hvala za pokušavajući mi pomoći Emry!

/ PranX
Old 18. Ruj 2007, 01:45
Member Group

Nope zipping njih nije bilo posla. Ona sprema odredište na mom računalu u actionbuttons.

Iko pametan out there?

/ PranX
Old 18. Ruj 2007, 03:23
Donatorska Grupa

Desno, pa mapu tema radili. Ali, želite uploadati ga na internet?

Desno, Umm, ja ću gledati na to za vas.

Dan
Old 18. Ruj 2007, 03:46
Member Group

Yep je zipping dio izrađen. Sada sam samo treba da se prilagode actionbutton linkovi / potvrdu (me baciti kost im dansih;) na novi okoliš na način koji omogućava da rade bez veze mijenjaju.

Thanks for your help "Dan"!

Best Regards:

PranX
Old 18. Ruj 2007, 05:10
Donatorska Grupa

Kako ste učitali na internet?

Dan
Old 18. Ruj 2007, 06:16
Member Group

I još ga havn't učinili.
Ja sam trebala poslati datoteku na web administrator i tada ćete uploadati to na njegovoj web stranici, a od tamo svi imaju pristup njegovoj stranici možete skinuti i pokrenuti ga.

Je li to smisla?

Ako je tako, onda ste vjerojatno razumjeti zašto sam htjela da bude sve u 1 slika:)

Pa opet hvala za težak to pomoć mene:)

Živjeli PranX
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.