kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Powerpoint és actionbuttons külső dokumentumok?

Reply

Téma eszközök
Old 17. Sep 2007, 12:34
Csoport tagja

Default Powerpoint és actionbuttons külső dokumentumok?

Cheers újra mindenki

Kíváncsi vagyok, ha bármilyen módon egyesíti a külső és powerpointpresentation említett okmányok bemutatása (a továbbiakban: a actionbuttons) az 1 fájl.

Van egy powerpointpresentation, hogy szükség van annak érdekében, hogy velem egy másik számítógépre. Ebben az powerpointpresentation van több linkeket külső dokumentumok (Excel és a Word-dokumentumok) kapcsolatok történik "cselekvési gombok". Szóval, hogy miközben fut a diák tudok egy specifik kívüli iratok kattintva intézkedés gombok.

Amikor menteni a powerpointpresentation egy USB storagesystem, és a fájl egy másik számítógépen ezeket a "actionbuttonlinks" dont dolgozik a nyilvánvaló oka, hogy az említett dokumentumok nem a helyszínen be kell actionbutton.

Vannak-e olyan módon, hogy ezen kívül a dokumentumot a powerpointfile hogy én szokás, hogy minden külső dokumentumokat pontosan ugyanazon helyszínen minden számítógép hozok e PowerPoint bemutatót az?

Vagy még olyan módon, amely lehetővé teszi, hogy csak mozgatni a presentasjon 1 számítógépről a másikra nagyon egyszerű?

Szeretném megköszönni mindenkinek a próbál válaszolni a kérdésekre (és mindenki elses kérdések), az ezen a fórumon. Próbálom, hogy annyira vissza tudok. De im nem képzett, mint a legtöbb srácok

Üdvözlettel:

PranX
Old 17. Sep 2007, 12:56
Csoport tagja

By the way ... Saját Microsoft Office 2007 is
Old 17. Sep 2007, 14:40
Donor Group

Feltételezem, hogy ez lesz az USB?

Nos, mi van, ha létrehoz egy mappát az USB Stick segítségével mondja Umm, hívja meg a PowerPoint.
Az összes dokumentumát a mappát, akkor a kapcsolat így.?
Van próbáltuk.

Dan
Old 18. Sep 2007, 01:33
Csoport tagja

Köszönet Emry, Hogy fog dolgozni.

De ténylegesen felmerült még egy probléma. El kell elküldeni bemutatása az interneten, hogy mások is letölthető, nyílt, és hogy minden jól működik a szóváltás. Ez így sokkal egyszerűbb, ha az egyik vagy a másik utat is összekötötte az előadás valamennyi külső dokumentumokat, így lehet, vagy csak egy letölthető fájl.

Jól tudom, ez egy igazi dió. De én igazán méltányol egy válasz:)

Could I zip talán minden extern dokumentumok 1 zip fájlt?

Hadd próbálja meg, hogy:)

Köszönjük, hogy megpróbál segíteni Emry!

/ PranX
Old 18. Sep 2007, 01:45
Csoport tagja

Nem zipping őket didnt munka sem. Ez ment a rendeltetési hely a számítógépet a actionbuttons.

Valaki okos odakint?

/ PranX
Old 18. Sep 2007, 03:23
Donor Group

Igaz, így a kérdés mappa dolgozott. De azt szeretné feltölteni az internetre?

Igaz, Umm, majd vizsgálja meg, hogy az Ön számára.

Dan
Old 18. Sep 2007, 03:46
Csoport tagja

Ja a zipping részeként működött. Most éppen szükség van a kapcsolatok actionbutton alkalmazkodni / megerősíti (throw me a bone im dansih;) az új környezetet, olyan módon, amely lehetővé teszi, hogy a kapcsolatok a munka megváltoztatása nélkül.

Köszönöm a segítséget Dan!

Üdvözlettel:

PranX
Old 18. Sep 2007, 05:10
Donor Group

Hogyan tudsz feltölteni, hogy az interneten?

Dan
Old 18. Sep 2007, 06:16
Csoport tagja

Én havn't tette még.
Én vagyok, hogy küld egy fájlt a webszerver-kezelő és aztán majd feltölteni a saját honlapján, és ott mindenki számára hozzáférést a saját honlapján tölthető le és futtassa azt.

Azt, hogy van értelme?

Ha igen, akkor talán megértik, hogy miért akartam, hogy minden az 1 kép:)

Hát köszönöm, hogy újra megpróbál segíteni nekem:)

Cheers PranX
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PowerPoint 2007 szöveg átméretezése magát! xactly Office & Applications 1 Tegnap 15:40
Vírus Powerpoint-fájl küldött egy e-mailt? azul08 Vírus, kémprogram és biztonság 1 27. május 2009 09:19
PowerPoint küldése e-mailben. Help Needed.? jsyosh24 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 21. november 2008 09:54
Javasolt PowerPoint prezentáció program rashere Office & Applications 1 21. november 2008 07:26
Linking videó egy PowerPoint prezentáció megpróbál kemény Office & Applications 12 17. június 2008 14:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.