![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Cheers újra mindenki Kíváncsi vagyok, ha bármilyen módon egyesíti a külső és powerpointpresentation említett okmányok bemutatása (a továbbiakban: a actionbuttons) az 1 fájl. Van egy powerpointpresentation, hogy szükség van annak érdekében, hogy velem egy másik számítógépre. Ebben az powerpointpresentation van több linkeket külső dokumentumok (Excel és a Word-dokumentumok) kapcsolatok történik "cselekvési gombok". Szóval, hogy miközben fut a diák tudok egy specifik kívüli iratok kattintva intézkedés gombok. Amikor menteni a powerpointpresentation egy USB storagesystem, és a fájl egy másik számítógépen ezeket a "actionbuttonlinks" dont dolgozik a nyilvánvaló oka, hogy az említett dokumentumok nem a helyszínen be kell actionbutton. Vannak-e olyan módon, hogy ezen kívül a dokumentumot a powerpointfile hogy én szokás, hogy minden külső dokumentumokat pontosan ugyanazon helyszínen minden számítógép hozok e PowerPoint bemutatót az? Vagy még olyan módon, amely lehetővé teszi, hogy csak mozgatni a presentasjon 1 számítógépről a másikra nagyon egyszerű? Szeretném megköszönni mindenkinek a próbál válaszolni a kérdésekre (és mindenki elses kérdések), az ezen a fórumon. Próbálom, hogy annyira vissza tudok. De im nem képzett, mint a legtöbb srácok ![]() Üdvözlettel: PranX |
|
| |||
| |||
| By the way ... Saját Microsoft Office 2007 is |
|
| |||
| |||
| Feltételezem, hogy ez lesz az USB? Nos, mi van, ha létrehoz egy mappát az USB Stick segítségével mondja Umm, hívja meg a PowerPoint. Az összes dokumentumát a mappát, akkor a kapcsolat így.? Van próbáltuk. Dan |
|
| |||
| |||
| Köszönet Emry, Hogy fog dolgozni. De ténylegesen felmerült még egy probléma. El kell elküldeni bemutatása az interneten, hogy mások is letölthető, nyílt, és hogy minden jól működik a szóváltás. Ez így sokkal egyszerűbb, ha az egyik vagy a másik utat is összekötötte az előadás valamennyi külső dokumentumokat, így lehet, vagy csak egy letölthető fájl. Jól tudom, ez egy igazi dió. De én igazán méltányol egy válasz:) Could I zip talán minden extern dokumentumok 1 zip fájlt? Hadd próbálja meg, hogy:) Köszönjük, hogy megpróbál segíteni Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nem zipping őket didnt munka sem. Ez ment a rendeltetési hely a számítógépet a actionbuttons. ![]() Valaki okos odakint? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Igaz, így a kérdés mappa dolgozott. De azt szeretné feltölteni az internetre? Igaz, Umm, majd vizsgálja meg, hogy az Ön számára. Dan |
|
| |||
| |||
| Ja a zipping részeként működött. Most éppen szükség van a kapcsolatok actionbutton alkalmazkodni / megerősíti (throw me a bone im dansih;) az új környezetet, olyan módon, amely lehetővé teszi, hogy a kapcsolatok a munka megváltoztatása nélkül. Köszönöm a segítséget Dan! Üdvözlettel: PranX |
|
| |||
| |||
| Hogyan tudsz feltölteni, hogy az interneten? Dan |
|
| |||
| |||
| Én havn't tette még. Én vagyok, hogy küld egy fájlt a webszerver-kezelő és aztán majd feltölteni a saját honlapján, és ott mindenki számára hozzáférést a saját honlapján tölthető le és futtassa azt. Azt, hogy van értelme? Ha igen, akkor talán megértik, hogy miért akartam, hogy minden az 1 kép:) Hát köszönöm, hogy újra megpróbál segíteni nekem:) Cheers PranX |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PowerPoint 2007 szöveg átméretezése magát! | xactly | Office & Applications | 1 | Tegnap 15:40 |
| Vírus Powerpoint-fájl küldött egy e-mailt? | azul08 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 27. május 2009 09:19 |
| PowerPoint küldése e-mailben. Help Needed.? | jsyosh24 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 21. november 2008 09:54 |
| Javasolt PowerPoint prezentáció program | rashere | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 07:26 |
| Linking videó egy PowerPoint prezentáció | megpróbál kemény | Office & Applications | 12 | 17. június 2008 14:36 |
| Téma eszközök | |
| |