פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

PowerPoint ו actionbuttons מסמכים מחוץ ל?

Reply

שרשרת כלים
Old 17 ספטמבר 2007, 12:34
חבר קבוצת

לחיים שוב לכולם

אני תוהה אם יש דרך כלשהי כדי להתמזג עם powerpointpresentation ומחוץ מסמכים המכונה של המצגת (המכונה על ידי actionbuttons) לתוך קובץ 1.

יש לי powerpointpresentation כי אני צריך להביא איתי על גבי מחשב אחר. באותה powerpointpresentation יש כמה קישורים אל מחוץ מסמכים (מסמכי Word ו-Excel) הקישורים הם עשו עם "לחצני פעולה". אז, כי בעת פועל באמצעות שקופיות אני יכול להזין specifik מחוץ מסמכים על ידי לחיצה על לחצני פעולה.

כאשר אני שומר את powerpointpresentation על USB storagesystem ולשים את הקובץ על גבי מחשב אחר אלו "actionbuttonlinks" dont עובד הסיבה הברורה כי המסמכים המכונה אינם על מיקום להכניס את actionbutton.

האם יש דרך החוצה מסמכים אלה כוללים את powerpointfile כך אני רגיל יש למקם את כל המסמכים מחוץ בשעה בדיוק באותו מקום על כל מחשב אני מביא את זה מצגת PowerPoint?

או האם יש דרכים אחרות שיאפשרו לי רק להזיז את המחשב presentasjon מ 1 אחר מאוד פשוט?

אני רוצה להודות לכל מי שניסה לענות על השאלות שלי (וכולם elses שאלות) על פורום זה. אני מנסה לתת בחזרה באותה מידה כמו שאני יכול. אבל לא כמו IM מיומן כמו רוב אתכם

ד 'ש:

PranX
Old 17 ספטמבר 2007, 12:56
חבר קבוצת

דרך אגב ... הגרסה שלי היא של Microsoft Office 2007
Old 17 ספטמבר 2007, 14:40
קבוצת תורמים

אני מניח שזה יהיה USB על מקל?

ובכן, מה אם אתה יוצר תיקייה על מקל USB, מאפשר אומר באום, PowerPoint תקרא לזה.
שים את כל המסמכים שלך לתוך תיקייה, ולאחר מכן לקשר את זה ככה.?
האם ניסית את זה.

דן
Old 18 ספטמבר 2007, 01:33
חבר קבוצת

תודה Emry, יהיה זה עובד.

אבל למעשה, אני עדיין נתקל בבעיה אחרת. אני צריך לכתוב את המצגת באינטרנט, כדי שאחרים יוכלו להוריד אותו, לפתוח אותו ולבצע בו את כל העבודה ללא בעיות. זה יהיה הרבה יותר קל אם על דרך אחת או אחרת יכולה לקשר את המצגת עם כל המסמכים מחוץ כך אתה יכול או להוריד קובץ אחד בלבד.

ובכן אני יודע אם it'sa אמיתי. אבל הייתי ממש מעריך תשובה:)

אפשר אולי ZIP כל תלמיד חצוני המסמכים 1 קובץ ZIP?

רק תן לי לנסות את זה:)

תודה על שניסית לעזור לי Emry!

/ PranX
Old 18 ספטמבר 2007, 01:45
חבר קבוצת

לא zipping אותם didn't או עבודה. זה חוסך את היעד על המחשב שלי ב actionbuttons.

מישהו חכם שם בחוץ?

/ PranX
Old 18 ספטמבר 2007, 03:23
קבוצת תורמים

נכון, כל כך את הבעיה התיקייה עובד. אבל אתה רוצה להעלות אותו לאינטרנט?

נכון, אום, אני מתכוון לבדוק את זה בשבילך.

דן
Old 18 ספטמבר 2007, 03:46
חבר קבוצת

כן את zipping חלק עובד. עכשיו אני רק צריך את actionbutton קישורים להסתגל / לאשר (לזרוק לי עצם IM dansih;) כדי החדש הסביבה באופן המאפשר את הקישורים לעבוד ללא שינוי.

תודה על העזרה דן!

ד 'ש:

PranX
Old 18 ספטמבר 2007, 05:10
קבוצת תורמים

איך יש לך את זה שהועלה לאינטרנט?

דן
Old 18 ספטמבר 2007, 06:16
חבר קבוצת

אני havn't נעשה את זה עדיין.
אני אמור לשלוח קובץ של האינטרנט מנהל ואז הוא יהיה להעלות אותו על האתר שלו, ומשם כל אחד עם הגישה שלו באתר ניתן להוריד אותו ולהפעיל אותו.

האם זה הגיוני?

אם כן, אז אתה בוודאי מבין למה אני רוצה לעשות את הכל לתוך קובץ 1:)

ובכן שוב תודה על שניסית לעזור לי:)

לחיים PranX
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.