![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Cheers vėl visiems Įdomu, jei yra koks nors būdas sujungti powerpointpresentation ir už minėtų dokumentų pateikimo (minimi actionbuttons) į 1 failą. Turiu powerpointpresentation, kad man reikia pasiimti su savimi į kitą kompiuterį. Šiuo powerpointpresentation ten yra kelios nuorodos į išorinius dokumentus (Excel ir Word) nuorodos yra gaminami su "veiksmų mygtukus". Taip, kad važiuojant per skaidres Gebu už dokumentus specifik spustelėję action buttons. Kada galiu įrašyti į USB storagesystem powerpointpresentation ir įdėti failus į kitą kompiuterį šios "actionbuttonlinks" dont darbo akivaizdžios priežasties, kad nurodyti dokumentai yra ne vieta įrašyti actionbutton. Ar yra koks nors būdas įtraukti juos už dokumentų powerpointfile kad I wont yra pastatyti visus dokumentus už tokias pačias vietas kiekvieną kompiuterį galite pasiimti šią PowerPoint pristatymą? Ar yra kokių nors kitų būdų, kurie leistų man tiesiog perkelti presentasjon iš 1 kompiuterio į kitą labai paprasta? Norėčiau padėkoti visiems už bando atsakyti į mano klausimus (ir visi elses klausimų) dėl šio forumo. Aš stengiuosi suteikti kuo daugiau atgal, kaip galiu. Tačiau jiems ne kaip kvalifikuoti kaip dauguma iš jūsų vaikinai ![]() Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| By the way ... Mano versija "Microsoft Office" yra 2007 |
|
| |||
| |||
| Manau jis bus USB? Na, ką daryti, jei kuriate ant USB katalogą, tarkim Umm, vadina jį "PowerPoint". Visus savo dokumentus į aplanką, tada nuorodą, kad taip.? Have you tried that. Dan |
|
| |||
| |||
| Ačiū Emry, Tai pavyks. Bet aš tikrai susidūrė su dar viena problema. Turiu rašyti apie pristatymą internete, kad kiti galėtų atsisiųsti jį, atidarykite jį ir padaryti visą darbą, be problemų. Būtų daug paprasčiau, jei turite vieną ar kitu būdu galėtų būti nuoroda pristatymas su visais išorės dokumentai, kad būtų galima pradėti arba įkelti tik vieną failą. Na aš žinau It'sa nekilnojamojo veržle. But I'd really appreciate atsakymas:) Ar aš gal ZIP visus extern dokumentų 1 zip failą? Leiskite man tiesiog pabandykite, kad:) Ačiū, kad bandėte padėti man Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nope zipping jų didnt darbo arba. Jis taupo paskirties Mano kompiuteris actionbuttons. ![]() Kiekvienas protingas out there? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Teisė, kad aplanke klausimas dirbo. Bet jūs norite įkelti į internetą? Teisė, Umm, I'll pažvelgti į jį jums. Dan |
|
| |||
| |||
| Yep zipping dalis dirbo. Dabar aš tiesiog reikia actionbutton Nuorodos prisitaikyti / confirm (mesti man kaulų im dansih;) prie naujos aplinkos, taip, kad būtų nuorodų į darbą, nekeičiant. Thanks for your help dan! Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Kaip jūs įkelti jį į internetą? Dan |
|
| |||
| |||
| Aš havn't jis dar. I'm turėtų atsiųsti failą į serverį administratorius ir tada jis bus įkelti į savo svetainę, o iš ten kiekvienas turintis prieigą prie savo svetainę, galite ją atsisiųsti ir paleisti jį. Ar tai prasminga? Jei taip, tai jūs tikriausiai suprantate, kodėl aš norėjau, kad jis visas į 1 failą:) Ir dar kartą ačiū už bandymą padėti man:) Cheers PranX |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PowerPoint 2007 "Teksto dydžio keitimas save! | xactly | Office Suites & Applications | 2 | Lapkritis 27, 2009 16:27 |
| Virusas PowerPoint siunčiama paštu? | azul08 | Virus, Spyware & Security | 1 | Gegužė 27, 2009 09:19 |
| Siuntimo PowerPoint el. Help Needed?. | jsyosh24 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:54 |
| Siūlomi powerpoint presentation program | rashere | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 07:26 |
| Susiejant vaizdo PowerPoint pristatymą | stengiamės | Office Suites & Applications | 12 | Birželis 17, 2008 14:36 |
| Temos įrankiai | |
| |