![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cheers vēlreiz everybody Nez, ja ir kāds veids, kā apvienot powerpointpresentation un ārpus minēto dokumentu noformēšanu (minēti actionbuttons) pārnes 1 failu. Man ir powerpointpresentation ka man ir nepieciešams, lai ar mani uz citu datoru. Šajā powerpointpresentation pastāv vairākas saites uz āru dokumentus (Excel un Word dokumenti) saites tiek veikti ar "action buttons". Tā ka, lai gan braucot cauri slaidiem es varu ievadīt specifik ārpus dokumentus, noklikšķinot darbības pogas. Kad es ietaupīt powerpointpresentation uz USB storagesystem un nodot failu uz citu datoru šie "actionbuttonlinks" dont darbu acīmredzama iemesla, ka minētie dokumenti nav vietā ieraksta actionbutton. Vai ir kāds veids, kā iekļaut šos ārpus dokumentus powerpointfile lai es paradis ir vieta visiem ārpus dokumentus tieši pašā vietām katram datoram nesu šo PowerPoint prezentāciju? Vai ir kādi citi veidi, kas ļautu man tikai kustēties presentasjon no 1 datora uz otru ir ļoti vienkārši? Es gribētu pateikties visiem par mēģina atbildēt uz manu jautājumu (un visi elses jautājumi) on this forum. Es mēģināšu sniegt tik daudz back as I can. Taču man nav tik kvalificēti, jo lielākā daļa no jums, puiši ![]() Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Pa ceļu ... Mana versija Microsoft Office ir 2007 |
|
| |||
| |||
| Es pieņemu, ka būs uz USB stick? Nu, ko tad, ja jūs izveidotu mapi uz USB stick, ļauj teikt Umm, zvaniet to PowerPoint. Nodot visas savas dokumentus mapē, tad saite ir šādā veidā.? Vai esat mēģinājuši to. Dan |
|
| |||
| |||
| Paldies Emry, Tas būs darbs. Bet man patiesībā radās vēl viena problēma. Man pastu prezentāciju par internetā, lai citi var lejupielādēt, atveriet to un padarītu to visu darbu bez apgrūtinājumus. Tā būtu daudz vieglāk, ja jūs tā vai citas, varētu saite prezentācija ar visiem ārpus dokumentus, lai jūs varētu sākt vai lejuplādēt tikai vienu failu. Nu es zinu Tā ir īsta uzgriezni. Bet es patiešām augstu vērtēju atbilde:) Vai es varētu varbūt zip visi extern dokumentus 1 zip fails? Ļaujiet man tikai mēģināt šo:) Paldies, ka centāties man palīdzēt Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nē zipping viņiem didn't darbu vai nu. Tas ietaupa galamērķi mana datora actionbuttons. ![]() Kāds gudrs, kas tur? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Labi, lai mapē jautājuma strādāja. Bet jūs vēlaties augšupielādēt to internetā? Labi, Umm, es ņemšu izpētīt to you. Dan |
|
| |||
| |||
| Yep zipping daļa strādāja. Tagad man tikai vajag actionbutton saites, lai pielāgotu / apstiprināt (mest man kaulu im dansih;) uz jauno vidi tā, lai veicinātu saikni ar darba nemainot. Thanks for your help Dan! Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Kā jūs esat augšupielādējis to internetā? Dan |
|
| |||
| |||
| Es havn't darīts it yet. Man vajadzēja, lai nosþtïtu failu uz servera administratoram un tad viņš būs augšupielādēt to viņa vietā, un no turienes visi, kam ir piekļuve viņa vietā varētu lejupielādēt un palaist to. Vai, ka ir jēga? Ja tā, tad jūs droši vien saprastu, kāpēc es gribēju, lai būtu jāņem vērā visas 1 failu:) Labi atkal paldies, ka centāties man palīdzēt:) Cheers PranX |