![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cheers znowu wszyscy Zastanawiam się czy istnieje jakikolwiek sposób scalenia powerpointpresentation i poza dokumentami, o których mowa w prezentacji (o których mowa w actionbuttons) w 1 pliku. Mam powerpointpresentation, że muszę przynieść ze mną na innym komputerze. W tym powerpointpresentation istnieje kilka linków do zewnętrznych dokumentów (Excel i Word dokumenty) łączy się z "działanie przycisków". Dlatego, że podczas uruchamiania przez slajdów mogę wprowadzić specifik poza dokumentami, klikając przyciski działań. Podczas zapisać powerpointpresentation na USB storagesystem i umieścić plik na inny komputer te "actionbuttonlinks" dont pracy oczywistych powodów, że dokumenty, o których mowa nie są w miejscu wpisanych do actionbutton. Czy istnieje sposób, aby objąć te dokumenty na zewnątrz w taki sposób, aby powerpointfile i przyzwyczajenie się do wszelkich dokumentów na zewnątrz dokładnie tych samych lokalizacjach, na każdym komputerze wprowadzą do tej prezentacji PowerPoint? Czy istnieją inne sposoby, które pozwoliłyby mi po prostu przenieść presentasjon od 1 komputera na inny bardzo prosty? Chciałbym podziękować wszystkim za próbuje odpowiedzieć na moje pytania (a wszyscy elses pytania) na tym forum. Staram się dać jak najwięcej z powrotem, jak mogę. Ale im nie w kwalifikacjach, ponieważ większość z Was ![]() Pozdrawiam: PranX |
|
| |||
| |||
| By the way ... Moja wersja pakietu Microsoft Office 2007 jest |
|
| |||
| |||
| Zakładam, że będzie ona na USB stick? Cóż, jeśli to, co utworzyć folder na USB stick, pozwala powiedzieć umm, call it PowerPoint. Umieść wszystkie swoje dokumenty do folderu, a następnie łącze to w ten sposób.? Czy próbowano to. Dan |
|
| |||
| |||
| Dzięki Emry, that'll pracy. Ale faktycznie napotkał jeszcze inny problem. Mam po prezentacji w Internecie, aby inni mogli pobrać go, otwórz go i wszystko działa bez problemów. Byłoby to znacznie łatwiejsze, jeśli w jakimś innym może link do prezentacji z zewnątrz, tak aby dokumenty można pobrać lub tylko jeden plik. Dobrze wiem, to prawdziwe orzechów. Ale i'd really appreciate odpowiedź:) Czy może zip i wszystkie dokumenty w 1 extern zip? Pozwól mi tylko, że próby:) Dziękujemy za próbuje mi pomóc Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nope skompresowanie ich didnt pracy albo. To oszczędza miejsca na moim komputerze w actionbuttons. ![]() Ktoś mądry tam? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Prawo, tak folder problem pracy. Ale chcesz przesłać go do internetu? Prawo, umm, I'll look into it for you. Dan |
|
| |||
| |||
| Yep na skompresowanie część pracy. Teraz tylko potrzebujemy actionbutton linki do dostosowania / potwierdzenia (wrzuć mi kości im dansih;) do nowego środowiska w sposób, który umożliwia linki do pracy bez zmiany. Dziękujemy za pomoc Dan! Pozdrawiam: PranX |
|
| |||
| |||
| Jak Pan umieszczeniu go w internecie? Dan |
|
| |||
| |||
| I zrobił to jeszcze havn't. I'm supposed wysłać plik do administratora serwera, a następnie he'll prześlij go na swojej stronie, a stamtąd każdy z dostępu do jego stronie można go pobrać i uruchomić go. Czy to sens? Jeśli tak, to chyba zrozumieć, dlaczego chciałem, aby to wszystko w 1 pliku:) Więc jeszcze raz dzięki za próbuje mi pomóc:) Cheers PranX |
![]() |
|
| Zakładki |