![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Noroc din nou pe toată lumea Mă întreb dacă nu există nici o modalitate de a combina un powerpointpresentation şi în afara documentelor prevăzute la prezentarea (la care se face referire prin actionbuttons) în 1 fişier. Am o powerpointpresentation că am nevoie de a aduce cu mine pe un alt computer. În powerpointpresentation că există mai multe link-uri in afara de a documentelor (documente Word şi Excel) de link-uri sunt realizate cu "butoane de acţiune". Aşa că, în timp ce rulează prin intermediul diapozitive i posibilitatea de a introduce o specifik afara documentelor prin apasarea butoanelor de acţiune. Când salvaţi powerpointpresentation de pe un dispozitiv USB storagesystem şi pune în fişier pe un alt computer aceste "actionbuttonlinks" dont munca pentru evident motivul pentru care documentele menţionate nu sunt la locul a intrat în actionbutton. Există vreo modalitate de a include aceste documente, în afara de powerpointfile astfel încât i-au obiceiul de a pune toate în afara documentelor la exact aceleaşi locaţii de pe fiecare computer Am adus acest PowerPoint prezentare a? Sau există orice alte metode care ar permite să-mi doar muta presentasjon de la 1 computer la altul foarte pur şi simplu? Aş dori să mulţumesc tuturor pentru încercarea de a-mi răspunde la întrebări (şi toată lumea elses întrebări), pe acest forum. Am încercat să dau înapoi cât de mult pot. Dar nu ca im calificat ca majoritatea dintre voi ![]() Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Prin modul în care ... My versiune de Microsoft Office 2007 este |
|
| |||
| |||
| Presupun că acesta va fi pe stick-ul USB? Ei bine, ce dacă tu a crea un folder de pe stick-ul USB, să spun Umm, suna-l PowerPoint. Puneţi-vă toate documentele în dosar, apoi link-ul asta.? Aţi încercat asta. Dan |
|
| |||
| |||
| Multumesc Emry, că vom lucra. Dar, de fapt, am întâlnit încă o altă problemă. Trebuie să post de prezentare pe internet, pentru ca şi alţii să-l descărcaţi, deschide şi de a le face toate lucrările, fără a hassle. Ar fi mult mai usor dacă pe un fel sau altul ar putea link-ul de prezentare, cu toate în afara documentelor, astfel încât puteţi descărca în sus sau doar un singur fişier. Ei ştiu este o reală de nuci. Dar aş aprecia un raspuns:) Poate aş putea să-mi zip toate extern documente în 1 fişier zip? Lasă-mă doar să încercaţi că:) Multumesc pentru încercarea de a ajuta-ma Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nu le zipping didnt munca fie. Se salvează de destinaţie de pe computerul meu în actionbuttons. ![]() E cineva inteligent acolo? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Corect, asa ca dosarul problemă a lucrat. Dar pe care doriţi să îl încărcaţi la internet? Corect, Umm, voi uita la ea pentru tine. Dan |
|
| |||
| |||
| Da de zipping parte a lucrat. Acum am nevoie doar de link-uri pentru a-şi adapta actionbutton / confirma (arunca-mi un os im dansih;) la noul mediu, într-un mod care permite link-urile de la locul de muncă fără a modifica. Mulţumesc pentru ajutor Dan! Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Cum v-aţi încărcat-o la internet? Dan |
|
| |||
| |||
| Havn't am făcut-o încă. Am presupus, pentru a trimite un fişier la un administrator de server şi apoi va trimite-l pe site-ul său, şi de acolo, oricine are acces la site-ul poate sa-l descărcaţi şi să îl rulaţi. A făcut ca un sens? Dacă da, atunci probabil aţi înţeles de ce am vrut sa fac totul în 1 fişier:) Ei bine din nou, multumesc pentru încercarea de a ajuta-ma:) Noroc PranX |
![]() |
|
| Marcaje |