![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdraví opäť všetci Zaujímalo by ma, či existuje nejaký spôsob, ako sa spájajú powerpointpresentation a mimo dokumenty uvedené v prezentácii (podľa actionbuttons) do 1 súboru. Mám powerpointpresentation, že potrebujem, aby so mnou na iný počítač. V tomto powerpointpresentation existuje niekoľko odkazov na externé dokumenty (Excel a Word dokumenty) väzby sú vyrábané s "akčný tlačidla". Tak, že aj keď beží cez i snímky môžete zadať specifik mimo dokumenty kliknutím na akciu tlačidla. Keď som ukladal powerpointpresentation na USB storagesystem a vložte súbor na inom počítači tieto "actionbuttonlinks" dont práce na zrejmý dôvod, aby dokumenty uvedené nie sú na mieste zapísať do actionbutton. Existujú nejaká cesta, aby zahŕňala okrem tieto dokumenty v powerpointfile tak, že som zvyknutý mať na všetky vonkajšie dokumentov na presne rovnaké umiestnenie na každom počítači I na túto powerpoint prezentáciu? Alebo nejaké iné spôsoby, ktoré by umožnili, aby mi len presunúť presentasjon od 1 do iného počítača veľmi jednoducho? Chcel by som poďakovať všetkým za snahu odpovedať na moje otázky (a všetci elses otázky) na tomto fóre. Snažím sa dať čo najviac späť, ako já. Im, ale nie ako kvalifikovaný ako väčšina z vás kluci ![]() Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Na ceste ... Moja verzia je Microsoft Office 2007 |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že to bude na USB kľúčenky? No, čo, ak si vytvorte priečinok na USB kľúčenky, lets povedať Umm, hovorí powerpoint. Všetky svoje dokumenty do priečinka, potom ju týmto spôsobom.? Skúšali ste to. Dan |
|
| |||
| |||
| Vďaka Emryo, že budete pracovať. Ale já skutočne stretli ešte iný problém. Musím sa po prezentáciu na internete, takže ostatní môžu sťahovať, otvorte ju a urobiť všetko fungovať bez problémov. Bolo by to oveľa jednoduchšie, ak si na jednu cestu alebo iné mohlo odkaz predloženie všetkých dokladov mimo takže môžete sťahovať, alebo len jeden súbor. Dobre viem, je to skutočný oriešok. Ale já bych opravdu ocenil odpoveď:) Mohl bych možná zip všetky extern dokumenty v 1 zip súboru? Dovoľte mi jenom skúsiť:) Ďakujeme za snahu pomôcť mi Emryo! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nie zatváranie zipsu je buď didnt práce. To šetrí miesto určenia na mojom počítači v actionbuttons. ![]() Má niekto šikovný tam? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Správne, tak zložku vydá pracoval. Ale chcete nahrať ju na internet? Právo, Umm, budem na tom pracovať pre vás. Dan |
|
| |||
| |||
| Teraz sa zatváranie zipsu časť pracoval. Teraz už len potrebujú actionbutton odkazy upraviť / potvrdiť (hoď mi kosť im dansih;) na nové prostredie, a to spôsobom, ktorý umožňuje prepojenie do práce bez toho, aby došlo k zmene. Ďakujeme za vašu pomoc, Dane! Best Regards: PranX |
|
| |||
| |||
| Ako ste nahrali na internete? Dan |
|
| |||
| |||
| I havn't urobiť to ešte. Já jsem měl odoslať súbor na webový server administrátor a potom si nahrajte ho na svoje stránky, a tam všetci majú prístup k jeho stránkach možno stiahnuť a spustiť ju. Povedal, že zmysel? Ak áno, potom ste asi pochopili, prečo som chcel, aby to všetko do 1 file:) Takže opäť vďaka za snahu mi pomoct:) Nazdraví PranX |