![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Клицање опет свима Питам се, ако постоји било који начин за спајање једног поуерпоинтпресентатион и изван документе како је наведено у презентацији (како је наведено од стране ацтионбуттонс) у 1 фајл. Имам поуерпоинтпресентатион да ми је потребно да са мном на друго рачунар. У том поуерпоинтпресентатион постоји неколико линкова на спољне докумената (Ексцел и Уорд документе) израђене су везе са "акција дугмета". Тако да, док се изводи кроз слајдове ја могу уписати специфик ван докумената тако да кликнете на акцији дугмад. Кад сам поуерпоинтпресентатион сачували на УСБ сторагесыстем и ставити датотеке на друго рачунар те "ацтионбуттонлинкс" не раде за правописних разлога да документе како је наведено нису на локацији ушао у ацтионбуттон. Има ли било који начин укључити изван ових докумената у поуерпоинтфиле, тако да сам се навика на место изван свих докумената на тачно истом месту где се налази на сваком рачунару сам донијети ову ПоуерПоинт презентација на? Или Има ли неки други начин који би омогућио ми да само покрет пресентасјон од 1 рачунара на друго врло једноставно? Хтео бих се захвалити свима покушали да одговоре на моја питања (и сви елсес питања) на овом форуму. ЈА пробати дати колико назад као што сам ја. Али им не као квалификовани као већина вас момци ![]() Бест Регардс: ПранКс |
|
| |||
| |||
| Уз пут ... Моја верзија је Мицрософт Оффице 2007 |
|
| |||
| |||
| Претпостављам да ће бити на УСБ стицк? Па, шта ако сте креирали фасциклу на УСБ стицк, дозвољава рећи Умм, назовите га ПоуерПоинт. Ставити све своје документе у фасциклу, а затим је линк на тај начин.? Да ли сте покушали да. Дан |
|
| |||
| |||
| Хвала Емры, да ћемо радити. Али ја заправо наишли још један проблем. Имам то пост презентацију на интернету, тако да и други могу скинути, отворите га и чине га сви раде без компликација. Било би много лакше ако се на овај или онај начин могли повезати са презентацијом изван свих докумената како би сте могли горе или преузети само једну датотеку. Па знам то реал орах. Али ја бих стварно захвалан за одговор:) Могу ли можда зип све теренац зип документима у 1 филе? Пусти ме само да пробати:) Хвала за покушавајући ми помоћи Емры! / ПранКс |
|
| |||
| |||
| Нопе зиппинг њих није било посла. Она спрема одредиште на мом рачунару у ацтионбуттонс. ![]() Ико паметан оут тхере? ![]() / ПранКс |
|
| |||
| |||
| Десно, па фасциклу тема радили. Али, желите уплоадати га на интернет? Десно, Умм, ја ћу гледати на то за вас. Дан |
|
| |||
| |||
| Ыеп је зиппинг део израђен. Сада сам само треба да се прилагоде ацтионбуттон линкови / потврду (ме роад кост им дансих;) на нови околину на начин који омогућава да раде без везе мењају. Тханкс фор ыоур хелп "Дан"! Бест Регардс: ПранКс |
|
| |||
| |||
| Како сте отпремили на интернет? Дан |
|
| |||
| |||
| И још га хавн'т урадили. Ја сам требала да пошаљете датотеку на уеб администратор и тада ћете уплоадати то на његовој уеб страници, а од тамо сви имају приступ његовој страници можете скинути и покренути га. Је ли то смисла? Ако је тако, онда сте вероватно разумети зашто сам хтела да буде све у 1 слика:) Па опет хвала за тежак за помоћ мене:) Живели ПранКс |