az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Powerpoint ve dışında belgelere actionbuttons?

Reply

Konu Araçları
Old 17. Eylül 2007, 12:34
Üye Grubu

Default Powerpoint ve dışında belgelere actionbuttons?

Şerefe yine herkes

Eğer bir powerpointpresentation ve belgeler dışında herhangi bir şekilde birleştirmek için sunum atıfta I (için actionbuttons tarafından) 1 dosyaya atıfta merak ediyorum.

Umarım beni başka bir bilgisayar üzerine getirmek için gereken powerpointpresentation var. Bu powerpointpresentation there dışındaki belgeler için çeşitli bağlantılar (ve Word belgeleri) bağlantıları "eylem düğmeleri ile yapılır" Excel. Yani bu süre slaytların I ile çalışan eylem düğmeleri tıklayarak belgeler dışında specifik girebilirsiniz.

Ne zaman bir USB storagesystem üzerindeki powerpointpresentation kaydetmek ve bu "" bu belge için konumu actionbutton olarak girilir değil anılacaktır en bariz nedenle dont iş actionbuttonlinks başka bir bilgisayara dosya koy.

Bu powerpointfile bu dışında belgeler i alışkanlık eklemeniz için herhangi bir yolu var mı ben bu PowerPoint sunumu getirmek her bilgisayarda aynı yerde tüm belgeleri dışında yere var?

Veya bu yaz sadece 1 bilgisayardan başka bir çok basitçe presentasjon hareket sağlayacak başka bir yolu vardır?

Ben soruları bu forum (ve herkesin elses soru) cevap vermeye çalıştığınız için herkese teşekkür etmek istiyorum. Ben kadar geri olarak da sunmak istiyoruz. Ama sizin gibi en yetenekli çocuklar im değil

Saygılarımızla:

PranX
Old 17. Eylül 2007, 12:56
Üye Grubu

Bu arada ... Microsoft Office Benim sürüm 2007
Old 17. Eylül 2007, 14:40
Bağış Grubu

Ben USB çubuk üzerinde olacağını varsayabiliriz?

Peki, ne varsa, USB çubuk üzerinde bir klasör oluşturmak Umm, bu PowerPoint arama söylüyorlar sağlar.
Böyle bağlantı, daha sonra klasöre tüm belgeleri koyun.?
Size çalıştı mı bu.

Dan
Old 18. Eylül 2007, 01:33
Üye Grubu

Teşekkürler Emry, Bu çalışacağız.

Ama aslında yeni bir sorunla karşılaştı. Ben internet üzerinden sunum sonrası için, başkalarının, indirebilirsiniz açmak ve tüm zorluk olmadan çalışması var. Bu çok kolay olacak bir şekilde ya da diğer tüm dışındaki belgelerle böylece verebilecek kadar sunum bağlantı veya sadece bir dosya indirme, eğer üzerinde.

Aslında ben onun 'a gerçek somun biliyorum. Ama ben gerçekten) bir cevap: teşekkür ediyorum

Ben belki 1 zip dosyası tüm yatılı belgeleri posta misiniz?

Let me sadece denemek bu:)

Emry bana yardım çalıştığınız için teşekkür ederiz!

/ PranX
Old 18. Eylül 2007, 01:45
Üye Grubu

Hayır zipping onları didnt work either. Bu actionbuttons benim bilgisayardaki hedef kaydeder.

Herkes akıllı orada?

/ PranX
Old 18. Eylül 2007, 03:23
Bağış Grubu

Doğru, bu nedenle klasör sorunu çalıştı. Ama internete yüklemek ister misiniz?

Doğru, Umm, ben sizi arayacaktır edeceğiz.

Dan
Old 18. Eylül 2007, 03:46
Üye Grubu

Bu zipping parçası Evet çalıştı. Şimdi sadece uyum için actionbutton bağlantıları gerekiyor onaylamak (bana bir kemik Sohbet dansih atmak;) Yeni ortam için bağlantılar değiştirmeden çalışma sağlayan bir şekilde.

Dan Yardımınız için teşekkürler!

Saygılarımızla:

PranX
Old 18. Eylül 2007, 05:10
Bağış Grubu

Nasıl internet için yüklenen var mı?

Dan
Old 18. Eylül 2007, 06:16
Üye Grubu

Henüz bu yapılır havn't.
Bir web yöneticisi ve daha sonra kendi sitesinde yükleyin olacak bir dosya göndermek için, tahmin ediyorum ve onun sitesine erişim ile indirebilir ve çalıştırabilirsiniz herkes seçin.

Bu mantıklı mı?

Eğer öyleyse, o zaman belki anlamak neden yapmak 1 dosya tüm haline istedim:)

Bana yardım etmeye çalışıyorum Şey için tekrar teşekkürler:)

Şerefe PranX
Reply

Register

Bookmarks