менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Powerpoint і actionbuttons зовнішніх документів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 вересня 2007, 12:34
Член групи

Default Powerpoint і actionbuttons зовнішніх документів?

Cheers знову всім

Цікаво, якщо існує будь-який спосіб об'єднати powerpointpresentation і за її межами документах, зазначених у поданні (далі по actionbuttons) в 1 файлі.

Я powerpointpresentation, що мені потрібно взяти з собою на інший комп'ютер. У цьому powerpointpresentation є кілька посилань на зовнішні документи (Excel і документи Word) посилання робляться з "кнопками". Так що при роботі через слайди я можу ввести specifik межами документах, натиснувши на кнопки.

Коли я збережу powerpointpresentation на storagesystem USB і покласти файл на іншому комп'ютері ці "actionbuttonlinks" Dont роботу з тієї очевидної причини, що документи, зазначені не в тому місці вступив в actionbutton.

Чи є спосіб включити ці документи в межах powerpointfile звичай так що я повинен поставити всі зовнішні документи на тому ж місці на кожному комп'ютері, я навів цей PowerPoint презентацію?

Або чи є інші шляхи, які дозволили б мені просто наведіть presentasjon з 1 комп'ютера на інший дуже просто?

Я хотів би подякувати всім за те, щоб відповісти на мої запитання (і всі elses питань), на цьому форумі. Я намагаюся приділяти стільки назад, як можу. Але їм не як кваліфікованої, оскільки більшість з вас, хлопці

З найкращими побажаннями:

PranX
Old 17 вересня 2007, 12:56
Член групи

До речі ... Моя версія Microsoft Office 2007 є
Old 17 вересня 2007, 14:40
Донор групи

Я вважаю, це буде на USB Stick?

Ну, що, якщо ви створюєте папку на USB Stick, дозволяє сказати, Умм, назвемо його PowerPoint.
Покладіть всі ваші документи в папку, а потім зв'язати його таким чином.?
Ви пробували це.

Dan
Old 18 вересня 2007, 01:33
Член групи

Завдяки Emry, що будемо працювати.

Але я насправді зустрічається ще одна проблема. Я повинен розмістити презентацію в Інтернеті, щоб інші могли завантажити його, відкрийте його і зробити всю роботу без клопоту. Було б набагато простіше, якщо ви з тієї чи іншої можна було б пов'язати з поданням всіх зовнішніх документів, з тим щоб ви могли вгору або просто отримати тільки один файл.

Ну, я знаю реальну It'sa гайка. Але я би дуже вдячний за відповідь:)

Може бути, я могла Zip Extern всі документи в 1 Zip файл?

Дозвольте мені просто спробувати, що:)

Дякуємо за те, щоб допомогти мені Emry!

/ PranX
Old 18 вересня 2007, 01:45
Член групи

Nope стиснути їх didn't роботи небудь. Це економить місце призначення на моєму комп'ютері в actionbuttons.

Будь-який розумний Out There?

/ PranX
Old 18 вересня 2007, 03:23
Донор групи

Правильно, тому папка випуск працював. Але ви хочете, щоб завантажити його в Інтернет?

Право, Умм, я буду дивитися на це для вас.

Dan
Old 18 вересня 2007, 03:46
Член групи

Так стиснути частини працювали. Тепер мені просто потрібно actionbutton посилання на адаптацію / підтвердження (кинути мене dansih їм кістка;) до нових умов, таким чином, що дає посилання на роботу без зміни.

Дякуємо за вашу допомогу Дан!

З найкращими побажаннями:

PranX
Old 18 вересня 2007, 05:10
Донор групи

Як ви завантажили його в Інтернет?

Dan
Old 18 вересня 2007, 06:16
Член групи

Я Havn't зробили ще.
Я повинен відправити файл на сервер адміністратора і потім викласти його на сайт, і там кожному можливість ознайомлення з його сайту можна завантажити і запустити його.

Лі це сенс?

Якщо так, то ви, мабуть, розуміють, чому я хотів, щоб все це в 1 фото:)

Ну ще раз спасибі за те, щоб допомогти мені:)

Cheers PranX
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Powerpoint 2007 Зміна розміру тексту Сама! xactly Office Suites & Застосування 2 27 листопада 2009 16:27
Вірус У PowerPoint файл, що відправляється по електронній пошті? azul08 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 27 травня 2009 09:19
Відправлення PowerPoint по електронній пошті. ПОТРІБНА ДОПОМОГА.? jsyosh24 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 21 листопада 2008 09:54
Запропонована програма презентацію PowerPoint rashere Office Suites & Застосування 1 21 листопада 2008 07:26
Зразки відео в презентації PowerPoint намагаються Office Suites & Застосування 12 17 червня 2008 14:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.