![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Cheers знову всім Цікаво, якщо існує будь-який спосіб об'єднати powerpointpresentation і за її межами документах, зазначених у поданні (далі по actionbuttons) в 1 файлі. Я powerpointpresentation, що мені потрібно взяти з собою на інший комп'ютер. У цьому powerpointpresentation є кілька посилань на зовнішні документи (Excel і документи Word) посилання робляться з "кнопками". Так що при роботі через слайди я можу ввести specifik межами документах, натиснувши на кнопки. Коли я збережу powerpointpresentation на storagesystem USB і покласти файл на іншому комп'ютері ці "actionbuttonlinks" Dont роботу з тієї очевидної причини, що документи, зазначені не в тому місці вступив в actionbutton. Чи є спосіб включити ці документи в межах powerpointfile звичай так що я повинен поставити всі зовнішні документи на тому ж місці на кожному комп'ютері, я навів цей PowerPoint презентацію? Або чи є інші шляхи, які дозволили б мені просто наведіть presentasjon з 1 комп'ютера на інший дуже просто? Я хотів би подякувати всім за те, щоб відповісти на мої запитання (і всі elses питань), на цьому форумі. Я намагаюся приділяти стільки назад, як можу. Але їм не як кваліфікованої, оскільки більшість з вас, хлопці ![]() З найкращими побажаннями: PranX |
|
| |||
| |||
| До речі ... Моя версія Microsoft Office 2007 є |
|
| |||
| |||
| Я вважаю, це буде на USB Stick? Ну, що, якщо ви створюєте папку на USB Stick, дозволяє сказати, Умм, назвемо його PowerPoint. Покладіть всі ваші документи в папку, а потім зв'язати його таким чином.? Ви пробували це. Dan |
|
| |||
| |||
| Завдяки Emry, що будемо працювати. Але я насправді зустрічається ще одна проблема. Я повинен розмістити презентацію в Інтернеті, щоб інші могли завантажити його, відкрийте його і зробити всю роботу без клопоту. Було б набагато простіше, якщо ви з тієї чи іншої можна було б пов'язати з поданням всіх зовнішніх документів, з тим щоб ви могли вгору або просто отримати тільки один файл. Ну, я знаю реальну It'sa гайка. Але я би дуже вдячний за відповідь:) Може бути, я могла Zip Extern всі документи в 1 Zip файл? Дозвольте мені просто спробувати, що:) Дякуємо за те, щоб допомогти мені Emry! / PranX |
|
| |||
| |||
| Nope стиснути їх didn't роботи небудь. Це економить місце призначення на моєму комп'ютері в actionbuttons. ![]() Будь-який розумний Out There? ![]() / PranX |
|
| |||
| |||
| Правильно, тому папка випуск працював. Але ви хочете, щоб завантажити його в Інтернет? Право, Умм, я буду дивитися на це для вас. Dan |
|
| |||
| |||
| Так стиснути частини працювали. Тепер мені просто потрібно actionbutton посилання на адаптацію / підтвердження (кинути мене dansih їм кістка;) до нових умов, таким чином, що дає посилання на роботу без зміни. Дякуємо за вашу допомогу Дан! З найкращими побажаннями: PranX |
|
| |||
| |||
| Як ви завантажили його в Інтернет? Dan |
|
| |||
| |||
| Я Havn't зробили ще. Я повинен відправити файл на сервер адміністратора і потім викласти його на сайт, і там кожному можливість ознайомлення з його сайту можна завантажити і запустити його. Лі це сенс? Якщо так, то ви, мабуть, розуміють, чому я хотів, щоб все це в 1 фото:) Ну ще раз спасибі за те, щоб допомогти мені:) Cheers PranX |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Powerpoint 2007 Зміна розміру тексту Сама! | xactly | Office Suites & Застосування | 2 | 27 листопада 2009 16:27 |
| Вірус У PowerPoint файл, що відправляється по електронній пошті? | azul08 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 27 травня 2009 09:19 |
| Відправлення PowerPoint по електронній пошті. ПОТРІБНА ДОПОМОГА.? | jsyosh24 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 21 листопада 2008 09:54 |
| Запропонована програма презентацію PowerPoint | rashere | Office Suites & Застосування | 1 | 21 листопада 2008 07:26 |
| Зразки відео в презентації PowerPoint | намагаються | Office Suites & Застосування | 12 | 17 червня 2008 14:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |