![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Тъй като аз не съм сигурен дали това е вирус или не бих се ценят reconneced до подходящият форум ако е така. Аз наскоро открих, че при отваряне ie7, друг прозорец, винаги ще се появяват, като каза: "Подготовка за инсталиране на ..." и прозорец, озаглавен Microsoft Office Standard Edition 2003. След това той се опитва да събере необходимата информация, но не успее, както и съобщение за грешка идва нагоре казва: "Грешка 25090 Offce Настройка Възникна проблем със Службата Източник на двигателя, система за грешка: -2147023838. Моля, отворете C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ 1033 \ SETUP.CHM и погледнете нагоре" Офис Източник двигател "за информация относно това как За да разрешите този проблем. " Аз следват тези указания, както и съм подканени да използват административни привилегии, за да позволи ми да отида на услуги и приложения, от където мога да се даде възможност на офис източник на двигателя, ако тя е била прекратена. Тя наистина е забранено, така че да го настроите да се стартира автоматично. Въпреки това, при рестартирането на компютъра, тя беше отново с увреждания, така че мисля, че това трябва да бъде проблем. Съжалявам за дългия пост, но може някой да ми помогне реши този досаден проблем? Благодаря ти, Лука |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това не е вирус, деинсталиране офис чрез Add / Remove Programs в контролния панел и преинсталиране.
| |||
| |||
| А наред. Единственият проблем с това е, че Office 2003 дойде с лаптопа си и затова не инсталация CDS с него. : S |
|
| |||
| |||
| Вие винаги може да заеме албум и използвате своя лиценз номер, който е идеално leagal. Трябва да имате някои възстановяване CD-та? |
|
| |||
| |||
| Не, аз имам не оползотворяване компактдискове или нищо! Моят лаптоп е направен като "готова" за лаптопа ми UNI, така DONT Аз мисля, че имате някакви CDS с него. Аз трябва да проверят все пак. |
|
| |||
| |||
| Вземи го до мястото, където сте купили го от тогава. |
|
| |||
| |||
| Безпокойството е, че аз orderered го по интернет, и то се превозват над вярвам. Затова го прави целия процес трудно. Защо прави това "се подготвят да инсталирате" излезе съобщение, само когато отворите Microsoft progams (ie7, MSN и т.н.)? |
|
| |||
| |||
| Тъй като IE използва част от офиса, който не е инсталиран правилно. |
|
| |||
| |||
| Аха, разбирам ... и единственото решение би било, ако мога да получа компактдиск на Office 2003 да ми позволи да я преинсталирате? |
|
| |||
| |||
| Да. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Excel Печатане - "Out памет. Запазване или Затворете всички отворени файлове или приложения" Грешка | ruipistola | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23rd май 2009 г. 01:18 |
| Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? | Raynhawk | Офис Suites & Приложения | 4 | 23rd Feb 2009 17:01 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| "Вие сте избрали да отворите: ул." | andrewanimation | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 29 Окт 2007 12:10 |
| Невъзможно е да "Open" EXE. | FalconHunter | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 6-ти септември 2007 03:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |