по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

"Подготовка за инсталиране на" Microsoft Office ... всеки път, когато отворите ie7!

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми септември 2007, 03:47
Член Група

Default "Подготовка за инсталиране на" Microsoft Office ... всеки път, когато отворите ie7!

Здрасти,
Тъй като аз не съм сигурен дали това е вирус или не бих се ценят reconneced до подходящият форум ако е така.
Аз наскоро открих, че при отваряне ie7, друг прозорец, винаги ще се появяват, като каза: "Подготовка за инсталиране на ..." и прозорец, озаглавен Microsoft Office Standard Edition 2003. След това той се опитва да събере необходимата информация, но не успее, както и съобщение за грешка идва нагоре казва:
"Грешка 25090 Offce Настройка Възникна проблем със Службата Източник на двигателя, система за грешка: -2147023838. Моля, отворете C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ 1033 \ SETUP.CHM и погледнете нагоре" Офис Източник двигател "за информация относно това как За да разрешите този проблем. "
Аз следват тези указания, както и съм подканени да използват административни привилегии, за да позволи ми да отида на услуги и приложения, от където мога да се даде възможност на офис източник на двигателя, ако тя е била прекратена. Тя наистина е забранено, така че да го настроите да се стартира автоматично.

Въпреки това, при рестартирането на компютъра, тя беше отново с увреждания, така че мисля, че това трябва да бъде проблем.
Съжалявам за дългия пост, но може някой да ми помогне реши този досаден проблем?
Благодаря ти, Лука
Old 27-ми септември 2007, 03:50
Администратор Група

Default "Подготовка за инсталиране на" Microsoft Office ... всеки път, когато отворите ie7!

Това не е вирус, деинсталиране офис чрез Add / Remove Programs в контролния панел и преинсталиране.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27-ми септември 2007, 03:54
Член Група

А наред. Единственият проблем с това е, че Office 2003 дойде с лаптопа си и затова не инсталация CDS с него. : S
Old 27-ми септември 2007, 03:57
Администратор Група

Вие винаги може да заеме албум и използвате своя лиценз номер, който е идеално leagal.

Трябва да имате някои възстановяване CD-та?
Old 27-ми септември 2007, 04:01
Член Група

Не, аз имам не оползотворяване компактдискове или нищо! Моят лаптоп е направен като "готова" за лаптопа ми UNI, така DONT Аз мисля, че имате някакви CDS с него. Аз трябва да проверят все пак.
Old 27-ми септември 2007, 05:56
Администратор Група

Вземи го до мястото, където сте купили го от тогава.
Old 27-ми септември 2007, 14:51
Член Група

Безпокойството е, че аз orderered го по интернет, и то се превозват над вярвам. Затова го прави целия процес трудно. Защо прави това "се подготвят да инсталирате" излезе съобщение, само когато отворите Microsoft progams (ie7, MSN и т.н.)?
Old 27-ми септември 2007, 15:03
Администратор Група

Тъй като IE използва част от офиса, който не е инсталиран правилно.
Old 27-ми септември 2007, 15:53
Член Група

Аха, разбирам ... и единственото решение би било, ако мога да получа компактдиск на Office 2003 да ми позволи да я преинсталирате?
Old 27-ми септември 2007, 15:56
Администратор Група

Да.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Excel Печатане - "Out памет. Запазване или Затворете всички отворени файлове или приложения" Грешка ruipistola Digital Imaging & Принтери 0 23rd май 2009 г. 01:18
Уил "Служба 95" работи с "Windows XP"? Raynhawk Офис Suites & Приложения 4 23rd Feb 2009 17:01
Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". aechain Windows операционни системи 5 24 Jan 2008 15:45
"Вие сте избрали да отворите: ул." andrewanimation Браузъри Уеб & FTP клиенти 5 29 Окт 2007 12:10
Невъзможно е да "Open" EXE. FalconHunter Браузъри Уеб & FTP клиенти 3 6-ти септември 2007 03:41
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc