menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

"Příprava instalace" ... Microsoft Office pokaždé i otevřené IE7!

Reply

Thread Nástroje
Old 27. Září 2007, 03:47
Člen Skupina

Default "Příprava instalace" ... Microsoft Office pokaždé i otevřené IE7!

Nazdar,
Jelikož si nejsem jistý, zda jde o virus nebo ne bych ocenil je reconneced s vhodným fórem pokud ano.
Nedávno jsem zjistil, že při otevření IE7, další okno VŽDY pop nahoru a řekl: "Příprava na instalaci ..." a okna s názvem Microsoft Office Standard Edition 2003. Pak se pokusí shromáždit potřebné informace, ale nepodaří, a chybová zpráva pochází až rčení:
"Chyba 25090 Offce Setup problém s Office Source Engine, systémové chyby: -2147023838. Prosím otevřete C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM a podívejte se nahoru" Office Source Engine "pro informace o tom, jak k vyřešení tohoto problému. "
I podle těchto pokynů, a jsem vyzván k využití oprávnění správce k tomu, aby mi to jít na služby a aplikace, kde lze zapnout i Office Source Engine, pokud bylo vypnuto. Je skutečně postižené, tak i nastavit aby se spouštěl automaticky.

Avšak po restartování počítače, bylo deaktivováno znovu, takže myslím, že to musí být problém.
Omlouváme se za dlouhý příspěvek, ale mohl by mi někdo pomoct vyřešit nepříjemný problém?
Díky, Luke
Old 27. Září 2007, 03:50
Administrátor Skupina

Není to nějaký virus, odinstalujte úřad přes Přidat / Odebrat programy v Ovládacích panelech a přeinstalovat.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. Září 2007, 03:54
Člen Skupina

Aha ok. Jediné problémy s tím, že Office 2003 přišel se svým notebookem a tak nemám instalační CD s ním. : S
Old 27. Září 2007, 03:57
Administrátor Skupina

Dalo by se vždy vypůjčit CD a používat vaše číslo licence, které je dokonale leagal.

Musíte mít nějaké využití CD?
Old 27. Září 2007, 04:01
Člen Skupina

Ne, nemám využití CD nebo cokoliv! Můj notebook byl proveden jako 'ready' laptop pro mé uni, tak i dont think i mít žádné CD s ním. I když se kontrolovat.
Old 27. Září 2007, 05:56
Administrátor Skupina

Take je tam, kde jste jej koupil od té doby.
Old 27. Září 2007, 14:51
Člen Skupina

Problém je, že jsem orderered to přes internet, a to bylo odeslané přes věřím. Proto je celý proces složitější. Proč toto 'přípravou pro instalaci' zprávu pouze přijít, když i open microsoft progams (IE7, MSN, atd.)?
Old 27. Září 2007, 15:03
Administrátor Skupina

Vzhledem k tomu, že IE používá část úřadu, který není nainstalován.
Old 27. Září 2007, 15:53
Člen Skupina

Aha, aha ... a jediným řešením by bylo, kdyby se může dostat i CD sady Office 2003, aby mi ji přeinstalovat?
Old 27. Září 2007, 15:56
Administrátor Skupina

Jo.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Excel tisku - "Out of Memory. Uložit nebo zavřít všechny otevřené soubory nebo aplikace" Chybová ruipistola Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 23. května 2009 01:18
Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? Raynhawk Office & Aplikace 4 23. února 2009 17:01
Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". aechain Operační systémy Windows 5 24. ledna 2008 15:45
"Zvolili jste otevřít: st" andrewanimation Webových prohlížečů & FTP Klienti 5 29. října 2007 12:10
Nelze "Open" exe. FalconHunter Webových prohlížečů & FTP Klienti 3 6. Září 2007 03:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.