![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Jelikož si nejsem jistý, zda jde o virus nebo ne bych ocenil je reconneced s vhodným fórem pokud ano. Nedávno jsem zjistil, že při otevření IE7, další okno VŽDY pop nahoru a řekl: "Příprava na instalaci ..." a okna s názvem Microsoft Office Standard Edition 2003. Pak se pokusí shromáždit potřebné informace, ale nepodaří, a chybová zpráva pochází až rčení: "Chyba 25090 Offce Setup problém s Office Source Engine, systémové chyby: -2147023838. Prosím otevřete C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM a podívejte se nahoru" Office Source Engine "pro informace o tom, jak k vyřešení tohoto problému. " I podle těchto pokynů, a jsem vyzván k využití oprávnění správce k tomu, aby mi to jít na služby a aplikace, kde lze zapnout i Office Source Engine, pokud bylo vypnuto. Je skutečně postižené, tak i nastavit aby se spouštěl automaticky. Avšak po restartování počítače, bylo deaktivováno znovu, takže myslím, že to musí být problém. Omlouváme se za dlouhý příspěvek, ale mohl by mi někdo pomoct vyřešit nepříjemný problém? Díky, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není to nějaký virus, odinstalujte úřad přes Přidat / Odebrat programy v Ovládacích panelech a přeinstalovat.
| |||
| |||
| Aha ok. Jediné problémy s tím, že Office 2003 přišel se svým notebookem a tak nemám instalační CD s ním. : S |
|
| |||
| |||
| Dalo by se vždy vypůjčit CD a používat vaše číslo licence, které je dokonale leagal. Musíte mít nějaké využití CD? |
|
| |||
| |||
| Ne, nemám využití CD nebo cokoliv! Můj notebook byl proveden jako 'ready' laptop pro mé uni, tak i dont think i mít žádné CD s ním. I když se kontrolovat. |
|
| |||
| |||
| Take je tam, kde jste jej koupil od té doby. |
|
| |||
| |||
| Problém je, že jsem orderered to přes internet, a to bylo odeslané přes věřím. Proto je celý proces složitější. Proč toto 'přípravou pro instalaci' zprávu pouze přijít, když i open microsoft progams (IE7, MSN, atd.)? |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že IE používá část úřadu, který není nainstalován. |
|
| |||
| |||
| Aha, aha ... a jediným řešením by bylo, kdyby se může dostat i CD sady Office 2003, aby mi ji přeinstalovat? |
|
| |||
| |||
| Jo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Excel tisku - "Out of Memory. Uložit nebo zavřít všechny otevřené soubory nebo aplikace" Chybová | ruipistola | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 23. května 2009 01:18 |
| Bude "Office 95" práce s "Windows XP"? | Raynhawk | Office & Aplikace | 4 | 23. února 2009 17:01 |
| Laptop nezačínáme nahoru, "syntaxi" nebo "chyba disku". | aechain | Operační systémy Windows | 5 | 24. ledna 2008 15:45 |
| "Zvolili jste otevřít: st" | andrewanimation | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 29. října 2007 12:10 |
| Nelze "Open" exe. | FalconHunter | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 6. Září 2007 03:41 |
| Thread Nástroje | |
| |