![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Καθώς δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται για ένα ιό ή δεν θα εκτιμούσα reconneced να είναι το κατάλληλο φόρουμ, αν ναι. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι, όταν το άνοιγμα IE7, θα είναι πάντα ένα άλλο παράθυρο pop up, λέγοντας "προετοιμασία για την εγκατάσταση ..." το παράθυρο και να έχει το δικαίωμα του Microsoft Office Standard Edition 2003. Στη συνέχεια, προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες που απαιτούνται, αλλά αποτυγχάνει και εμφανίζεται το μήνυμα λάθους που λέει: "Σφάλμα 25090 Offce Εγκατάστασης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το Office Source Engine, σφάλμα συστήματος: -2147023838. Παρακαλώ ανοίξτε το φάκελο C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM και να ψάχνετε για" Γραφείο Source Engine "για πληροφορίες σχετικά με το πώς για την επίλυση αυτού του προβλήματος. " Θα ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, και είμαι ζητηθεί, να χρησιμοποιεί διοικητικά προνόμια για να μου επιτρέψει να πάω για τις υπηρεσίες και εφαρμογές, από όπου μπορώ να μπορέσει η Υπηρεσία πηγή κινητήρα αν έχει απενεργοποιηθεί. Είναι πράγματι ανάπηρους, έτσι που να ξεκινήσει αυτόματα. Ωστόσο, μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, ήταν άτομα με ειδικές ανάγκες και πάλι, οπότε θεωρώ ότι αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα. Λυπούμαστε για το μακρύ post, αλλά θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λύσουν αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα; Ευχαριστώ, Λουκ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είναι ιός, απεγκαταστήστε γραφείου μέσω του Προσθαφαίρεση προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου και επανεγκατάσταση.
| |||
| |||
| Ah ok. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι το Office 2003 μου ήρθε με το laptop και έτσι δεν έχω καμία εγκατάσταση cds με αυτό. : S |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε πάντα να δανειστώ ένα CD και να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό αδείας, που είναι απολύτως leagal. Πρέπει να έχετε κάποια ανάκαμψη CDs; |
|
| |||
| |||
| Όχι, δεν έχω καμία ανάκτηση CD ή τίποτα! My laptop έγινε ως "έτοιμα" για το φορητό υπολογιστή μου uni, έτσι πιστεύω i dont έχει καμία cds με αυτό. Θα ελεγχθεί όμως. |
|
| |||
| |||
| Πάρτε την περίπτωση που το αγοράσατε από τότε. |
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημα είναι ότι εγώ θα orderered μέσω διαδικτύου, και ήταν πάνω από αποσταλεί πιστεύω. Ως εκ τούτου, καθιστά την όλη διαδικασία πιο δύσκολο. Γιατί αυτή η «προετοιμασία για την εγκατάσταση" μήνυμα μόνο όταν ανοίγω το Microsoft progams (IE7, MSN, κλπ); |
|
| |||
| |||
| Επειδή IE χρησιμοποιεί ένα μέρος της εντολής που δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. |
|
| |||
| |||
| AHA, βλέπω ... και η μόνη λύση θα ήταν αν μπορώ να πάρετε ένα CD του Office 2003 για να μου επιτρέψετε να το εγκαταστήσετε εκ νέου; |
|
| |||
| |||
| Ναι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Excel Εκτύπωση - "Η μνήμη. Αποθηκεύσετε ή να κλείσετε όλα τα ανοιχτά αρχεία ή εφαρμογές" Σφάλμα | ruipistola | Digital Imaging & Printers | 0 | 23η Μαΐου 2009 01:18 |
| Θα "Office 95" με το έργο "Windows XP"; | Raynhawk | Office Suites & Εφαρμογές | 4 | 23 Φεβ 2009 17:01 |
| Laptop δεν εκκίνηση, "σύνταξη" ή "λάθος δίσκο". | aechain | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 24 Ιαν 2008 15:45 |
| "Έχετε επιλέξει να ανοίξετε: st" | andrewanimation | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 29 Οκτ 2007 12:10 |
| Αδυναμία "Άνοιγμα" exe. | FalconHunter | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 03:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |