manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

"Priprema za instaliranje" ... Microsoft Office svaki put kad otvorite IE7!

Reply

Thread Tools
Old 27. Ruj 2007, 03:47
Member Group

Default "Priprema za instaliranje" ... Microsoft Office svaki put kad otvorite IE7!

Bok,
Kao i Im 'ne siguran ako ovaj je virus ili ne bih zahvalan reconneced se na odgovarajući forum ako je tako.
Nedavno sam otkrio da se pri otvaranju IE7, još uvijek će se skočni prozor gore, govoreći: "priprema za instalaciju ..." i prozora pod nazivom Microsoft Office Standard Edition 2003. Zatim pokušava okupiti potrebne informacije, ali ne i dolazi se poruka o pogrešci kazivanje:
"Error 25090 Offce Postavljanje je naišao na problem s Office Source Engine system error: -2147023838. Molim vas da otvorite C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ 1033 \ SETUP.CHM i izgledaju gore" Office Source Engine "za informacije o tome Da biste riješili ovaj problem. "
I slijedite ove upute i ja tražiti da korištenje administratorske ovlasti da mi omogući da odu na usluge i aplikacije, odakle ja mogu omogućiti uredu izvor motor ako je onemogućen. To je zaista onemogućena, pa sam ga automatski pokrene.

Međutim, nakon ponovnog pokretanja računala, to je bio onemogućen opet, tako da mislim da ovo mora biti problem.
Sorry za dugi post, ali bilo tko mogao pomoć mene riješiti ovaj peckav problem?
Hvala, Luka
Old 27. Ruj 2007, 03:50
Administrator Group

Default "Priprema za instaliranje" ... Microsoft Office svaki put kad otvorite IE7!

To nije virus, deinstalirati office putem Dodaj / ukloni programe na upravljačkoj ploči i reinstalirati.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. Ruj 2007, 03:54
Member Group

Ah ok. Jedina nevolja s tim da je došla s Office 2003 moj laptop i tako nemam instalacijski CD-i s njom. : S
Old 27. Ruj 2007, 03:57
Administrator Group

Moglo bi uvijek posuditi CD-a i koristiti svoj dozvola broj, koji je savršeno leagal.

Morate imati neki recovery CD-a?
Old 27. Ruj 2007, 04:01
Member Group

Nope, nemam recovery CD-a ili bilo što! Moj laptop je kao 'spreman' za moj laptop Uni, tako da ja dont misliti imate CD-a s njim. Ja ću ipak provjeriti.
Old 27. Ruj 2007, 05:56
Administrator Group

Uzmite ga u kojoj ste kupili od tada.
Old 27. Ruj 2007, 14:51
Member Group

Problem je u tome što sam ga orderered preko interneta, a bio je isporučen preko vjerujem. Stoga je cijeli proces čini teže. Zašto se to priprema za instalaciju 'poruke samo kad dolazi do otvorite Microsoft progams (IE7, MSN, itd.)?
Old 27. Ruj 2007, 15:03
Administrator Group

Budući da koristi IE je dio uredu koji nije ispravno instaliran.
Old 27. Ruj 2007, 15:53
Member Group

Aha, vidim ... i jedino rješenje bi bilo ako ja mogu dobiti CD od Office 2003 da biste ponovo instalirali dopustiti mene to?
Old 27. Ruj 2007, 15:56
Administrator Group

Aha.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Printanje Excel - "Out of Memory. Spremi Zatvori ili otvoriti datoteke ili bilo koji Aplikacije" Error ruipistola Digital Imaging & Pisači 0 23. svibanj 2009 01:18
Će "Office 95" raditi s "Windows XP"? Raynhawk Office & Applications 4 23. veljača 2009 17:01
Laptop ne pokretanje "sintaksu" ili "disk error". aechain Windows Operating Systems 5 24 siječanj 2008 15:45
"Odabrali ste otvoriti: st" andrewanimation Web Browsers & FTP Klijenti 5 29. listopad 2007 12:10
Ne može se "Open" exe. FalconHunter Web Browsers & FTP Klijenti 3 6. Sep 2007 03:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.