kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

"Felkészülés a telepítésre" ... a Microsoft Office minden alkalommal, amikor nyitva IE7!

Reply

Téma eszközök
Old 27. Sep 2007, 03:47
Csoport tagja

Default "Felkészülés a telepítésre" ... a Microsoft Office minden alkalommal, amikor nyitva IE7!

Szia,
Mivel nem vagyok biztos benne, hogy ez egy vírus, vagy nem azt értékeljük, hogy reconneced a megfelelő fórum, ha igen.
Nemrég felfedezték, hogy a nyitó IE7, egy másik ablak mindig felbukkan, mondván "Felkészülés a telepítésre ..." és az ablak alatt jogosult a Microsoft Office Standard Edition 2003. Ezt követően megkísérli a szükséges információk összegyűjtésére, de nem sikerül, és a hibaüzenet jön ki és így szólt:
"Hiba 25090 Offce telepítő hibát észlelt a Hivatal Forrás Motor, system error: -2147023838. Kérem, nyissa ki a C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM, és keresse fel Hivatal Forrás Motor" az információkat, hogy megoldani ezt a problémát. "
Én követni ezeket az utasításokat, és vagyok kéri a közigazgatási kiváltságok, amelyek lehetővé teszik, hogy menjek a szolgáltatások és alkalmazások, honnan tudom, hogy az Office forrásalapprogram, ha le van tiltva. Ez valóban tiltva, így aztán meg azt, hogy automatikusan.

Után azonban újra a számítógépet, hogy a fogyatékkal élő újra, így azt hiszem, ez a probléma.
Elnézést a hosszú post, de akárki segítsen megoldani ezt a bosszantó problémát?
Kösz, Luke
Old 27. Sep 2007, 03:50
Administrator Group

Default "Felkészülés a telepítésre" ... a Microsoft Office minden alkalommal, amikor nyitva IE7!

Ez nem egy vírus, uninstall hivatal keresztül hozzáadása / eltávolítása a Vezérlőpult Programok és újra.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. Sep 2007, 03:54
Csoport tagja

Ah ok. Az egyetlen baj ezzel, hogy az Office 2003-ért az én-m laptop és így nincs telepítő CD-t is. : S
Old 27. Sep 2007, 03:57
Administrator Group

Te mindig kölcsön egy CD-t, és használja a licence-szám, amely tökéletesen leagal.

Biztos van néhány helyreállítási CD-t?
Old 27. Sep 2007, 04:01
Csoport tagja

Nem, nincs helyreállítási CD vagy semmit! Saját laptop került sor a "kész" laptop az én uni, szóval ne hiszem, hogy olyan CD-ket is. Azt kell ellenőrizni is.
Old 27. Sep 2007, 05:56
Administrator Group

Vedd el, hogy hol vásárolt meg akkor.
Old 27. Sep 2007, 14:51
Csoport tagja

Az a baj, hogy én orderered meg az interneten, és azt hiszem, én szállították át. Ezért teszi az egész folyamatot nehezebb. Miért ez a "Felkészülés a telepítésre" üzenet csak akkor jön fel, amikor nyílt a Microsoft progams (IE7, MSN, stb)?
Old 27. Sep 2007, 15:03
Administrator Group

Mivel az IE használ egy részét, hogy a hivatal nem telepítve.
Old 27. Sep 2007, 15:53
Csoport tagja

Aha, értem ... és ez az egyetlen megoldás az lenne, ha nem kap egy CD-t, hogy az Office 2003 engedje meg, hogy újra?
Old 27. Sep 2007, 15:56
Administrator Group

Igen.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.