![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Mivel nem vagyok biztos benne, hogy ez egy vírus, vagy nem azt értékeljük, hogy reconneced a megfelelő fórum, ha igen. Nemrég felfedezték, hogy a nyitó IE7, egy másik ablak mindig felbukkan, mondván "Felkészülés a telepítésre ..." és az ablak alatt jogosult a Microsoft Office Standard Edition 2003. Ezt követően megkísérli a szükséges információk összegyűjtésére, de nem sikerül, és a hibaüzenet jön ki és így szólt: "Hiba 25090 Offce telepítő hibát észlelt a Hivatal Forrás Motor, system error: -2147023838. Kérem, nyissa ki a C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM, és keresse fel Hivatal Forrás Motor" az információkat, hogy megoldani ezt a problémát. " Én követni ezeket az utasításokat, és vagyok kéri a közigazgatási kiváltságok, amelyek lehetővé teszik, hogy menjek a szolgáltatások és alkalmazások, honnan tudom, hogy az Office forrásalapprogram, ha le van tiltva. Ez valóban tiltva, így aztán meg azt, hogy automatikusan. Után azonban újra a számítógépet, hogy a fogyatékkal élő újra, így azt hiszem, ez a probléma. Elnézést a hosszú post, de akárki segítsen megoldani ezt a bosszantó problémát? Kösz, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez nem egy vírus, uninstall hivatal keresztül hozzáadása / eltávolítása a Vezérlőpult Programok és újra.
| |||
| |||
| Ah ok. Az egyetlen baj ezzel, hogy az Office 2003-ért az én-m laptop és így nincs telepítő CD-t is. : S |
|
| |||
| |||
| Te mindig kölcsön egy CD-t, és használja a licence-szám, amely tökéletesen leagal. Biztos van néhány helyreállítási CD-t? |
|
| |||
| |||
| Nem, nincs helyreállítási CD vagy semmit! Saját laptop került sor a "kész" laptop az én uni, szóval ne hiszem, hogy olyan CD-ket is. Azt kell ellenőrizni is. |
|
| |||
| |||
| Vedd el, hogy hol vásárolt meg akkor. |
|
| |||
| |||
| Az a baj, hogy én orderered meg az interneten, és azt hiszem, én szállították át. Ezért teszi az egész folyamatot nehezebb. Miért ez a "Felkészülés a telepítésre" üzenet csak akkor jön fel, amikor nyílt a Microsoft progams (IE7, MSN, stb)? |
|
| |||
| |||
| Mivel az IE használ egy részét, hogy a hivatal nem telepítve. |
|
| |||
| |||
| Aha, értem ... és ez az egyetlen megoldás az lenne, ha nem kap egy CD-t, hogy az Office 2003 engedje meg, hogy újra? |
|
| |||
| |||
| Igen. |