![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, כפי שאני לא בטוח אם זה וירוס או לא הייתי מעריך reconneced כדי להיות הפורום המתאים, אם כך. לאחרונה גילו כי בעת פתיחת IE7, אחרת החלון תמיד להופיע בהפתעה ואמר "מתכוננים להתקין ..." ואת חלון להיות זכאי Microsoft Office Standard Edition 2003. לאחר מכן הוא מנסה לאסוף מידע נדרש, אך נכשל, ואת הודעת השגיאה מגיעה עד אומרים: "שגיאה 25090 Offce ההתקנה נתקל בבעיה עם ה-Office Source Engine, שגיאת מערכת: -2147023838. אנא פתח C: \ Program Files \ Microsoft Office \ OFFICE11 \ 1033 \ SETUP.CHM ו לחפש" משרד מקור מנוע "לקבלת מידע על אופן כדי לפתור את הבעיה. " אני בצע את ההוראות, ו AM הנחיה להשתמש הרשאות ניהול כדי לאפשר לי ללכת על שירותים ויישומים, מאיפה אני יכול להפעיל את מנוע המקור של Office אם זה בוטל. הוא אכן מושבת, לכן אני מגדיר את זה להפעלה אוטומטית. עם זאת, עם הפעלה מחדש של המחשב, הוא שוב היה מושבת, לכן אני חושב שזה צריך להיות בעיה. אנו מתנצלים על פוסט ארוך, אבל מישהו יכול לעזור לי לפתור בעיה זה מעצבן? תודה, לוק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה לא וירוס, הסר את Office באמצעות הוספה / הסרה של תוכניות בלוח הבקרה ולהתקין מחדש.
| |||
| |||
| אה בסדר. רק צרות עם זה כי הוא בא עם Office 2003 הנייד שלי ולכן אין לי עם זה תקליטורי ההתקנה. : S |
|
| |||
| |||
| אתה יכול תמיד לשאול לתקליטור ולהשתמש את מספר רישיון, כי הוא מושלם leagal. בטח יש לך לשחזור תקליטורים? |
|
| |||
| |||
| לא, אין לי לשחזור תקליטורים או משהו! הנייד שלי נעשתה כ 'מוכן' הנייד שלי חד, אז אני חושב שאני dont תקליטורים יש לך עם זה. אני יהיה לבדוק בכל זאת. |
|
| |||
| |||
| קח את זה למקום שבו קנית אותו לאחר מכן. |
|
| |||
| |||
| הבעיה היא שאני orderered זה דרך האינטרנט, וזה היה מעל shipped אני מאמין. לכן זה עושה את כל תהליך קשה. מדוע זה 'מתכוננים להתקין' הודעה לבוא רק כאשר אני פותח progams מיקרוסופט (IE7, MSN, וכו ')? |
|
| |||
| |||
| השימוש ב-IE כי הוא חלק המשרד כי הוא לא הותקן כראוי. |
|
| |||
| |||
| Aha, ו ... אני רואה את הפתרון יהיה רק אם אני יכול לקבל את התקליטור של Office 2003 כדי לאפשר לי להתקין אותו מחדש? |
|
| |||
| |||
| כן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Excel דפוס - "אין די זיכרון. שמור או סגור כל הקבצים הפתוחים או יישומים" שגיאה | ruipistola | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 23 מאי 2009 01:18 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| "בחרת לפתוח: רח" | andrewanimation | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 29 אוקטובר 2007 12:10 |
| לא ניתן "פתח" exe. | FalconHunter | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 6 ספטמבר 2007 03:41 |
| שרשרת כלים | |
| |