mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

"Pasirengimas diegti" Microsoft Office "... kiekvieną kartą atidaryti IE7!

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 27, 2007, 03:47
Narys

Default "Pasirengimas diegti" Microsoft Office "... kiekvieną kartą atidaryti IE7!

Labas,
Kadangi aš nesu tikras, ar tai virusas ar ne, būčiau dėkingas, yra reconneced į tinkamas forumas, jei taip.
Aš neseniai sužinojo, kad atidaryti IE7, kitą langą visada bus pop-up, sakydamas: "ruošiasi diegti ..." ir langas yra pavadinimu "Microsoft Office Standard Edition 2003". Tada jis bando surinkti reikiamą informaciją, bet nepavyksta, o klaidos pranešimą, pasirodo sako:
"Klaida 25.090 Offce Installer susidūrė su Office Source Engine problema, sistemos klaida: -2147023838. Atidarykite C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM ir ieškoti" Office Source Engine ", skirta informacija apie Norėdami išspręsti šią problemą. "
Aš atlikite šiuos veiksmus, ir esu raginami naudoti administracinius įgaliojimus leisti man eiti su paslaugomis ir taikomosiomis programomis, iš kur aš galiu leisti Office Source Engine, jeigu jis buvo išjungtas. Iš tiesų yra neįgalus, todėl aš jį paleisti automatiškai.

Tačiau, kai iš naujo kompiuterį, jis buvo išjungtas iš naujo, todėl manau, kad tai turi būti problema.
Atsiprašau už ilgą pranešimą, bet gali kas nors padėti man išspręsti šią problemą erzina?
Ačiū, Lukas
Old Rugsėjis 27, 2007, 03:50
Administrator Grupė

Default "Pasirengimas diegti" Microsoft Office "... kiekvieną kartą atidaryti IE7!

Tai ne virusas, pašalinkite Office per Add / Remove Programs in Control Panel ir iš naujo įdiegti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 27, 2007, 03:54
Narys

Ah ok. Tik problema su tuo, kad "Office 2003" atėjo su savo nešiojamuoju kompiuteriu ir todėl aš neturiu Diegimo kompaktiniai diskai su juo. : S
Old Rugsėjis 27, 2007, 03:57
Administrator Grupė

Jūs visada galėtų skolintis CD ir naudoti savo licenciją, skaičių, kuris yra puikiai leagal.

Jūs turite turėti tam tikrą atkūrimo CD?
Old Rugsėjis 27, 2007, 04:01
Narys

Ne, aš neturiu atkūrimo CD arba nieko! Mano nešiojamas kompiuteris buvo kaip "ready" nešiojamas mano uni, tai I dont think i have bet su juo CD. Aš Patikrinti nors.
Old Rugsėjis 27, 2007, 05:56
Administrator Grupė

Paimkite jį kur pirkote jį iš ten.
Old Rugsėjis 27, 2007, 14:51
Narys

Bėda ta, kad aš orderered jis per internetą, ir ji buvo išsiųsta per tikiu. Todėl ji pateikia visą procesą sunkiau. Kodėl šis "rengiasi įdiegti" pranešimą tik sugalvoti, kai aš Atidarykite Microsoft progams (IE7, MSN ir tt)?
Old Rugsėjis 27, 2007, 15:03
Administrator Grupė

Kadangi IE naudoja biuro dalis, kuri yra netinkamai įdiegta.
Old Rugsėjis 27, 2007, 15:53
Narys

Aha, matau ... ir vienintelis sprendimas būtų, jei aš galiu gauti "Office 2003" CD į leiskite jį įdiegti iš naujo?
Old Rugsėjis 27, 2007, 15:56
Administrator Grupė

Yeah.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.