![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Ponieważ nie jestem pewien czy jest to wirus, czy nie chciałbym docenić ich reconneced na odpowiednim forum, jeśli tak. Ostatnio odkryłem, że przy otwieraniu IE7, innego okna pop-up będzie zawsze, że "przygotowanie do instalacji ..." a okno jest uprawniony pakietu Microsoft Office Standard Edition 2003. Następnie próbuje zebrać wymagane informacje, ale nie powiedzie się, i komunikat o błędzie pojawia się mówiąc: "Błąd 25090 Offce Instalator napotkał problem z Office Source Engine, system error: -2147023838. Proszę otworzyć C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM i patrzeć w górę" Office Source Engine "Informacje na temat Aby rozwiązać ten problem. " I zgodnie z poniższymi instrukcjami, i jestem monit do użytku administratora, aby umożliwić mi iść na temat usług i aplikacji, z których mogę włączyć Office Source Engine, jeżeli został on wyłączony. Jest to rzeczywiście niepełnosprawnych, i ustawić ją tak, aby uruchomić automatycznie. Jednak po ponownym uruchomieniu komputera, to znowu wyłączona, więc myślę, że to musi być problem. Przepraszam za długi post, ale może ktoś mi pomoże rozwiązać ten przykry problem? Dzięki, Łukasza |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To nie wirus, odinstaluj urzędu poprzez dodaj / usuń programy w Panelu sterowania i zainstaluj ponownie.
| |||
| |||
| Ah ok. Jedyny problem z tym, że pakiet Office 2003 wraz z moim laptopie i tak nie mam płyty instalacyjne z nim. : S |
|
| |||
| |||
| Można zawsze pożyczyć CD i używać numer licencji, który jest doskonale leagal. Musisz mieć odzysku CD? |
|
| |||
| |||
| Nie, nie mam płyt odzysku lub coś! Mój laptop został jako "gotowe" laptopa dla mojej uczelni, a więc i dont think i mieć z nim płyty. I chociaż sprawdzić. |
|
| |||
| |||
| Weź go w którym zakupiono to od tej pory. |
|
| |||
| |||
| Problem polega na tym, że I orderered go przez internet i wysłano ponad wierzę. Dlatego sprawia, że cały proces trudniejsze. Dlaczego jest to "przygotowanie do instalacji" wiadomość, kiedy tylko mogę otworzyć Microsoft progams (IE7, MSN, itd.)? |
|
| |||
| |||
| Ponieważ IE używa część urzędu, który nie jest zainstalowany poprawnie. |
|
| |||
| |||
| Aha, widzę ... i jedynym rozwiązaniem byłoby, jeśli mogę zdobyć CD z pakietem Office 2003, aby umożliwić mi zainstalować go ponownie? |
|
| |||
| |||
| Tak. |