![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Keďže si nie som istý, či ide o vírus alebo ne by som ocenil je reconneced s vhodným fórom ak áno. Nedávno som zistil, že pri otvorení IE7, ďalšie okno VŽDY pop hore a povedal: "Príprava na inštaláciu ..." a okná s názvom Microsoft Office Standard Edition 2003. Potom sa pokúsi zozbierať potrebné informácie, ale nepodarí, a chybové hlásenie pochádza až rčení: "Chyba 25090 OFFC Setup problém s Office Source Engine, systémovej chyby: -2147023838. Prosím otvorte C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM a pozrite sa hore" Office Source Engine "pre informácie o tom, ako k vyriešeniu tohto problému. " I podľa týchto pokynov, a som vyzvaný na zhodnotenie oprávnenie správcu k tomu, aby mi to ísť na služby a aplikácie, kde je možné zapnúť aj Office Source Engine, ak bolo vypnuté. Je skutočne postihnuté, tak aj nastaviť aby sa spúšťal automaticky. Avšak po reštartovaní počítača, bolo zakázaná znova, takže myslím, že to musí byť problém. Ospravedlňujeme sa za dlhý príspevok, ale mohol by mi niekto pomoct vyriešiť nepríjemný problém? Vďaka, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je to nejaký vírus, odinštalujte úrad cez Pridať / Odobrať programy v Ovládacom paneli a preinštalovať.
| |||
| |||
| Aha ok. Jediné problémy s tým, že Office 2003 prišiel so svojím notebookom a tak nemám inštalačné CD s ním. : S |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa vždy požičať CD a používať vaše číslo licencie, ktoré je dokonale leagal. Musíte mať nejaké využitie CD? |
|
| |||
| |||
| Nie, nemám využitie CD alebo čokoľvek! Môj notebook bol vykonaný ako 'ready' laptop pre mojej uni, tak i dont think i mať žiadne CD s ním. I keď sa kontrolovať. |
|
| |||
| |||
| Take je tam, kde ste ho kúpil od tej doby. |
|
| |||
| |||
| Problém je, že som orderered to cez internet, a to bolo odoslané cez verím. Preto je celý proces zložitejší. Prečo toto 'prípravou pre inštaláciu' správu len prísť, keď aj open microsoft progams (IE7, MSN, atď)? |
|
| |||
| |||
| Vzhľadom k tomu, že IE používa časť úradu, ktorý nie je nainštalovaný. |
|
| |||
| |||
| Aha, aha ... a jediným riešením by bolo, keby sa môže dostať aj CD balíka Office 2003, aby mi ju preinštalovať? |
|
| |||
| |||
| Jo. |