![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Као и Им 'не сигуран да данашји је вирус или не бих захвалан рецоннецед се на одговарајући форум ако је тако. Недавно сам открио да се при отварању ИЕ7, још увек ће се искачући прозор горе, говорећи: "припрема за инсталацију ..." и прозора под називом Мицрософт Оффице Стандард Едитион 2003. Затим покушава окупити потребне информације, али не и долази се порука о грешци казивање: "Еррор 25090 Оффце Постављање је наишао на проблем са Оффице Соурце Енгине сыстем еррор: -2147023838. Молим вас да отворите Ц: \ Програм Филес \ Мицрософт Оффице \ ОФФИЦЕ11 \ 1033 \ СЕТУП.ЦХМ и изгледају горе" Оффице Соурце Енгине "за информације о томе Да бисте решили овај проблем. " И следите ове упутства и ја тражити да коришћење администраторске овласти да ми омогући да оду на услуге и апликације, одакле ја могу омогућити канцеларији извор мотор ако је онемогућен. То је заиста онемогућена, па сам га аутоматски покрене. Међутим, након поновног покретања рачунара, то је био онемогућен опет, тако да мислим да ово мора бити проблем. Сорры за дуги пост, али било ко могао помоћ мене решити овај узнемирујући проблем? Хвала, Лука |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То није вирус, деинсталирам оффице путем Додај / уклони програме на контролној табли и наново.
| |||
| |||
| Ах ок. Једина невоља са тим да је дошла са Оффице 2003 мој лаптоп и тако немам инсталациони ЦД-и са њом. : С |
|
| |||
| |||
| Могло би увек позајмити ЦД-а и користити свој дозвола број, који је савршено леагал. Морате имати неки рецоверы ЦД-а? |
|
| |||
| |||
| Нопе, немам рецоверы ЦД-а или било шта! Мој лаптоп је као 'спреман' за мој лаптоп Уни, тако да ја донт мислити имате ЦД-а са њим. Ја ћу ипак проверити. |
|
| |||
| |||
| Узмите га у којој сте купили од тада. |
|
| |||
| |||
| Проблем је у томе што сам га ордереред преко интернета, а био је испоручен преко верујем. Стога је цео процес чини теже. Зашто се то припрема за инсталацију 'поруке само кад долази до отворите Мицрософт прогамс (ИЕ7, МСН, итд)? |
|
| |||
| |||
| Будући да користи ИЕ је део канцеларији који није исправно инсталиран. |
|
| |||
| |||
| Аха, видим ... и једино решење би било ако ја могу добити ЦД од Оффице 2003 да бисте поново инсталирали допустити мене за? |
|
| |||
| |||
| Аха. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Принтање Ексцел - "Оут оф Меморы. Сачувај затворен или отворити датотеке или било који Апликације" Еррор | руипистола | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 23 мај 2009 01:18 |
| Ће "Оффице 95" да ради са "Уиндоус КСП"? | Раынхаук | Оффице & Апплицатионс | 4 | 23 фебруар 2009 17:01 |
| Лаптоп не покретање "синтаксу" или "диск еррор". | аецхаин | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 24 јануар 2008 15:45 |
| "Изабрали сте отворити: ст" | андреуаниматион | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 29 октобар 2007 12:10 |
| Не може се "Опен" ексе. | ФалцонХунтер | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 6. Сеп 2007 03:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |