![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Bu bir virüs veya uygun forum eğer böyle ise reconneced olmak takdir ediyorum değil emin değilim gibi. Kısa bir zaman açılış IE7, başka bir pencere DAİMA kadar penceresi açılır "söyleyerek yüklemeye hazırlanıyor keşfettim ..." ve pencere, Microsoft Office Standard Edition 2003 hakkına sahip olmak. Daha sonra gerekli bilgileri toplamak için, çalışır ama başarısız olur ve hata mesaj söyleyerek gelir: "Hata 25090 Offce Kur, sistem hatası: -2147023838 Office Kaynak Motoru ile bir sorunla karşılaştı. Lütfen açık C: \ Program Files \ Microsoft Office \ Office11 \ 1033 \ SETUP.CHM ve benzeri" Office Kaynak Altyapısı "hakkında bilgi edinmek için nasıl Bu sorunu çözmek için. " Ben ve bu talimatları izleyin yaz hizmetler ve uygulamalar, eğer devre dışı bırakıldı i ofis kaynak motoru etkinleştirebilirsiniz Git'i sağlayacak idari yetkileri kullanmak istenir duyuyorum. Bu gerçekten devre dışı bırakılırsa, bu yüzden otomatik olarak başlatmak için ayarlayın. Ancak, bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra, tekrar, bu yüzden bu sorunu olmalıdır düşünüyorum devre dışı bırakıldı. Uzun yazı için Maalesef kimse bana bu can sıkıcı sorunu çözmeye yardımcı olabilir? Thanks, Luke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bir virüs kaldırma ofisi ekleme / kontrol paneli ve yeniden programları kaldırmak yoluyla değil.
| |||
| |||
| Ah ok. Arasındaki tek sorun bu Office 2003 benim laptop ile geldi ve ben hiç kurulum CD'leri vardır. : S |
|
| |||
| |||
| Her zaman bir CD ödünç ve mükemmel leagal olduğunu lisans numarasını kullanın. Bazı kurtarma CD'leri olmalıdır? |
|
| |||
| |||
| Hayır, yok kurtarma CD veya bir şey var! Benim dizüstü benim tek bir 'hazır dizüstü olarak, öylesine i dont yapıldı i herhangi bir CD var. Ben de kontrol eder. |
|
| |||
| |||
| Burada daha sonra da satın taşıyın. |
|
| |||
| |||
| Sorun ben internet üzerinden ve orderered Bu benim üzerinden gönderilen oldu olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bütün süreç zor hale getirir. Neden bu 'hazırlanıyor' kurmak için bu mesajı sadece ben (IE7, msn vb) Microsoft progams açık kadar gelir? |
|
| |||
| |||
| Çünkü IE görevi, düzgün yüklü değilse bir bölümünü kullanıyor. |
|
| |||
| |||
| Aha, I see ... ve eğer ofis 2003 bana bunu yeniden sağlamak için bir CD almak tek çözüm olabilir? |
|
| |||
| |||
| Evet. |
![]() |
|
| Bookmarks |