![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Трябва да знаете как да създадете макрос, така че когато натиснете командния бутон един wrksheet ще принтирай две копия на клетката диапазон. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте избрали програма за електронни таблици за да направите това по още?
| |||
| |||
| yeh съжалявам му в Excel |
|
| |||
| |||
| Всяка отделна версия на Excel? Аз мразя да бъде натрапчив но. |
|
| |||
| |||
| и у дома Im използваш 2007, но Im изложени банкомат, така Im използваш 2003 къде съм банкомат |
|
| |||
| |||
| Добре, това би трябвало да работи и от двете. Под PrintRange () " "PrintRange Макро "Това ще принтирай 2 копия от работния лист preselected кръг " Application.ScreenUpdating = Фалшиви Листове ( "Sheet1"). Изберете ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Разпечатка Копия: = 2 Application.ScreenUpdating = Истинска Крайна Под Ако имате проблеми създаване на бутон или на кука код, за да го каже и тогава ние ще ви говори чрез нея. |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за забавена реакция. Благодаря ще се опитам това и ще ви дам отзиви възможно най-скоро:) |
|
| |||
| |||
| Какво има в този пример е доста произволно, аз нямах представа, дали сте няколко листа или сте защитени зони или ти искаш да свършиш нещо различно след макро на Run, отколкото, когато сте били, когато сте кликнали него. Или дали вашите работния диапазон се базира върху етикетите или върху твърдия клетъчни адреси. Предлагам да си играеш с синтаксис малко, линията, която не е цялата работа ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Разпечатка Копия: = 2 и ще можете да промените това на сърцето си съдържание. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта, момчета ... Аз направих това сега. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Макро в Excel да отпечатате изберете клетки в работен лист | NothingButProblems | Офис Suites & Приложения | 0 | 16-то Юни 2009 17:12 |
| Нуждаете Макро да Населете Excel | moneybug939 | Офис Suites & Приложения | 0 | 9 юни 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 Работна Макро Помощ | gramble | Офис Suites & Приложения | 0 | 4 юни 2009 02:24 |
| Макро да превключвате Highlighter в търсене Замяна на кутия | shahid | Офис Suites & Приложения | 0 | 2-ро Юни 2009 14:02 |
| Не е в състояние да вземе Отпечатай Out | Imanuel4u | Digital Imaging & Принтери | 1 | 22 Дек 2008 02:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |