![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřebuju vědět, jak vytvořit makro, takže i když stisknete tlačítko, jeden příkaz wrksheet vytiskne dvě kopie rozsah buněk. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte vybrané tabulkový procesor to udělat v ještě?
| |||
| |||
| yeh líto jeho v excel |
|
| |||
| |||
| Jakékoliv konkrétní verzi aplikace Excel? Nesnáším to, ale je ctižádostivý. |
|
| |||
| |||
| i doma im usin 2007, ale im z bankomatu tak im usin 2003, kdy jsem atm |
|
| |||
| |||
| jo, to by se práce na obou. Podokruh PrintRange () ' 'PrintRange Makro 'To bude tisknout 2 kopie listu předvolené řady ' Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "List1"). Vyberte ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Výtisk Kopie: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Pokud máte problémy s vytvořením tlačítka nebo hákování kód na to říct, a potom budeme mluvit vám prostřednictvím. |
|
| |||
| |||
| Omlouváme se za opožděné odpovědi. Díky budu se snažit to a dám vám odezvu co nejdříve:) |
|
| |||
| |||
| Co je v tomto příkladu je poměrně náhodný, jsem žádnou představu, zda jste více listů nebo jste chráněné oblasti nebo se chcete skončit někde po různých makro spustit, než to, kde jste byli, když jste klikli to. Nebo zda je váš list rozsah je založen na štítky nebo na tvrdý buněk adres. Doporučuji vám hrát s syntax trochu, linky, že se všechny práce ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Výtisk Kopie: = 2 a můžete je změnit, aby do sytosti. |
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc, pánové ... Mám to udělat teď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Makro v Excelu pro tisk vybrat buňky v listu | NothingButProblems | Office & Aplikace | 0 | 16. června 2009 17:12 |
| Makro potřeba, aby se v aplikaci Excel | moneybug939 | Office & Aplikace | 0 | 9. červen 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 Workbook Macro Nápověda | gramble | Office & Aplikace | 0 | 4. června 2009 02:24 |
| Makro se Přepínač zvýrazňovač ve vyhledávání Nahradit-Box | Shahid | Office & Aplikace | 0 | 2. června 2009 14:02 |
| Nejsou schopni přijmout vytisknout | Imanuel4u | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 22. Prosinec 2008 02:46 |
| Thread Nástroje | |
| |