![]() |
|
| |||
| |||
| Θα πρέπει να ξέρετε πώς να δημιουργήσετε μια μακροεντολή, έτσι ώστε όταν θ πατήστε ένα κουμπί ένα wrksheet θα εκτυπώσετε δύο αντίγραφα των κελιών. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε επιλέξει ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων για να γίνει αυτό σε ακόμα;
| |||
| |||
| yeh λύπη της στο Excel |
|
| |||
| |||
| Κάθε συγκεκριμένη έκδοση του Excel; Μισώ να pushy όμως. |
|
| |||
| |||
| καλά στο σπίτι im usin 2007, αλλά im αναφέρονται τόσο atm im usin 2003, όπου είμαι atm |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, αυτό θα έπρεπε να εργαστεί και στις δύο. Μερικό PrintRange () ' 'PrintRange Macro «Αυτό θα εκτύπωση 2 αντίγραφα του φύλλου εργασίας προεπιλεγείσες φάσμα ' Application.ScreenUpdating = False Φύλλα ( "Sheet1"). Επιλογή ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Αντίγραφα Εκτύπωση: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Αν έχετε προβλήματα δημιουργώντας ένα κουμπί ή συνδέοντας τον κωδικό για να πούμε τότε και εμείς θα σας μιλήσω μέσω αυτού. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Ευχαριστώ θα προσπαθήσω και αυτό θα σας δώσει πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν:) |
|
| |||
| |||
| Ποιο είναι το παράδειγμα που είναι μάλλον τυχαία, δεν έχω ιδέα αν έχετε πολλαπλά φύλλα ή έχετε προστατευόμενες περιοχές ή θέλετε να καταλήξουμε κάπου διαφορετικά μετά την εκτέλεση της μακροεντολής από όπου ήσασταν όταν πατηθεί αυτό. Φύλλο εργασίας σας ή αν η σειρά είναι βασισμένη στις ετικέτες ή στις διευθύνσεις των κυττάρων σκληρά. Προτείνω να παίξει με τη σύνταξη λίγο, η γραμμή που κάνει όλες τις εργασίες που είναι ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Αντίγραφα Εκτύπωση: = 2 και μπορείτε να αλλάξετε ότι στην καρδιά σας το περιεχόμενο. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια ρε παιδιά ... Το έχω κάνει τώρα. |