![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebao bih znati kako to stvoriti makronaredbu tako da kad pritisnete gumb za naredbu jedan wrksheet će ispisati dvije kopije ćeliju raspona. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li odabrali tablični program da to učinite u još?
| |||
| |||
| yeh žao njegove u excel |
|
| |||
| |||
| Nekoj određenoj verziji programa Excel? Mrzim biti agresivan ali. |
|
| |||
| |||
| i kod kuće im usin 2007, ali im iz bankomata pa im usin 2003, gdje sam ATM |
|
| |||
| |||
| ok, to treba da rade na oba. Pod PrintRange () ' 'PrintRange Makro 'Ovo će ispisati 2 primjerka od preselected radni raspon ' Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "Sheet1"). Izaberite ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Ispis naklada: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Ako imate poteškoća s izradom gumb ili skopčavanje kôd za reći i onda ćemo razgovarati vas kroz to. |
|
| |||
| |||
| Nažalost za zakašnjeli odgovor. Hvala Ja ću probati i ovo će vam dati povratnu informaciju što je prije moguće:) |
|
| |||
| |||
| Što je u tom primjeru je prilično nasumično sam Nemam pojma da li ste više listova ili ste zaštićenim područjima ili želite završiti negdje nakon različitih makro's vožnji nego gdje ste bili kada se klikne na njega. Ili da li vaš radni raspon je zasnovan na oznakama ili na tvrdom cell adresa. Predlažemo vam da igrate sa sintaksa malo, redak koji obavlja sav posao je ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Ispis naklada: = 2 Možete promijeniti i da se vaše srce sadržaja. |
|
| |||
| |||
| Hvala za jedan dan pomoć momački ... Učinio sam to sada. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Makronaredbi u Excelu za ispis odabir ćelije u radnom | NothingButProblems | Office & Applications | 0 | 16. lipnja 2009 17:12 |
| Potreba naseljavati Makro za Excel | moneybug939 | Office & Applications | 0 | 9. lipnja 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 Workbook Makro Pomoć | gramble | Office & Applications | 0 | 4. lipnja 2009 02:24 |
| Makro za Toggle Highlighter u Ključna-Zamijeni Box | shahid | Office & Applications | 0 | 2. lipnja 2009 14:02 |
| Ne mogu se isprintati | Imanuel4u | Digital Imaging & Pisači | 1 | 22. prosinac 2008 02:46 |
| Thread Tools | |
| |