![]() |
|
| |||
| |||
| אני צריך לדעת איך ליצור מאקרו כך שכשאני לחצו על לחצן פקודה wrksheet יהיה להדפיס שני עותקים של טווח תאים. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם נבחרה תוכנית גיליון אלקטרוני כדי לעשות את זה עדיין?
| |||
| |||
| yeh מצטער שלה ב-Excel |
|
| |||
| |||
| כל גרסה מסוימת של Excel? אני שונא להיות pushy אבל. |
|
| |||
| |||
| גם בבית IM usin 2007, אך מחוץ ATM IM IM usin 2003 אז איפה אני כספומט |
|
| |||
| |||
| אוקיי, זה צריך לעבוד על שניהם. תת PrintRange () ' 'PrintRange מאקרו 'זה יהיה להדפיס 2 עותקים של גיליון עבודה preselected טווח ' Application.ScreenUpdating = False דפי ( "Sheet1"). בחר ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). תדפיס עותקים: 2 = Application.ScreenUpdating = True End Sub אם אתה מתקשה ליצור כפתור או hooking את הקוד אז זה אומר ואנו מדברים אותך דרך זה. |
|
| |||
| |||
| מצטער על התגובה השהייה. תודה אני ינסה זה ייתן לך תגובה בהקדם האפשרי:) |
|
| |||
| |||
| מה שכן היא דוגמה די אקראית, אני כבר לא יודע אם אתה כבר מספר רב של גיליונות או שכבר אזורים מוגנים או שאתה רוצה לגמור איפשהו שונים לאחר הפעלת מאקרו של יותר איפה היית כאשר לוחצים אותו. או האם את טווח העבודה מבוססת על תוויות או על כתובות קשיח נייד. אני מציע לך לשחק עם התחביר קצת, השורה שעושה את כל העבודה ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). תדפיס עותקים: 2 = ואתה יכול לשנות את זה הלב שלך תוכן. |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה חבר 'ה ... עשיתי את זה עכשיו. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מאקרו ב-Excel להדפיס בחר התאים עבודה | NothingButProblems | חבילות Office & Applications | 0 | 16th יוני 2009 17:12 |
| צריך מאקרו כדי לאכלס את Excel | moneybug939 | חבילות Office & Applications | 0 | 9th יוני 2009 03:12 |
| חוברת עבודה של Excel 2003 SP3 מאקרו עזרה | gramble | חבילות Office & Applications | 0 | 4th יוני 2009 02:24 |
| כדי לעבור Highlighter מאקרו ב-החלף תיבת חיפוש | shahid | חבילות Office & Applications | 0 | 2nd יוני 2009 14:02 |
| לא יכול לקחת להדפיס | Imanuel4u | Digital Imaging & מדפסות | 1 | 22 דצמבר 2008 02:46 |
| שרשרת כלים | |
| |