![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia žinoti, kaip sukurti makrokomandą, kad kai aš spaudžiu mygtuką wrksheet bus atspausdinti dviem egzemplioriais, iš langelių diapazoną. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar pasirinkote skaičiuoklės programa tai galima padaryti dar?
| |||
| |||
| yeh Atsiprašome jo Excel |
|
| |||
| |||
| Bet pirma versija Excel? Nenoriu būti įžūlus, bet. |
|
| |||
| |||
| gerai namuose im usin 2007 metų, tačiau jiems iš bankomatų todėl jiems usin 2.003, kur aš esu ATM |
|
| |||
| |||
| gerai, tai turi dirbti abu. Sub PrintRange () " "PrintRange Makro "Tai bus atspausdinti 2 kopijos lapą pasirinkto diapazono " Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "Sheet1"). Pasirinkti ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range (C5: D17 "). Printout Copies: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Jei turite problemų sukurti mygtuką arba nedėkite kodą, tada jis sako, ir mes aptarsime Jūsų per ją. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome dėl uždelsto atsakymo. Ačiū pasistengsiu tai ir duos jums atsiliepimai kuo greičiau:) |
|
| |||
| |||
| Kas, kad, pavyzdžiui, yra gana atsitiktinai, aš ne idėja, ar jūs daug lapų ar jūs saugomų teritorijų arba norite galų gale kažkur skiriasi nuo makro's paleisti, nei kur buvo, kai jūs paspaudėte ją. Ar jūsų darbalapio diapazoną grindžiamas etiketės arba ant kietos ląstelių adresus. Siūlyčiau pažaisti su sintaksė šiek tiek, kad ji atitinka visus darbus ActiveWindow.Range (C5: D17 "). Printout Copies: = 2 ir jūs galite pakeisti, kad jūsų širdis geidžia. |
|
| |||
| |||
| Thanks for the help guys ... Aš padariau tai dabar. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Makro Excel spausdinti pasirinkite langelius darbalapyje | NothingButProblems | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 16, 2009 17:12 |
| Need Makro Norėdami užpildyti Excel | moneybug939 | Office Suites & Applications | 0 | 9 birželis 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 Segtuvas Makro Pagalba | gramble | Office Suites & Applications | 0 | 4 birželis 2009 02:24 |
| Makro Spalvoti Perjungti į paieškos-Pakeisti Box | Shahid | Office Suites & Applications | 0 | 2 birželis 2009 14:02 |
| Negali imtis Spausdinti | Imanuel4u | Digital Imaging & Printers | 1 | 22 gruodis 2008 02:46 |
| Temos įrankiai | |
| |