![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Muszę wiedzieć, jak utworzyć makro, tak, że kiedy i naciśnij przycisk polecenia jeden wrksheet zostanie wydrukowana w dwóch egzemplarzach zakres komórek. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy wybrany arkusz kalkulacyjny programu to zrobić w jeszcze?
| |||
| |||
| yeh Przepraszam jej w programie Excel |
|
| |||
| |||
| Wszelkie konkretnej wersji programu Excel? Nienawidzę być pushy ale. |
|
| |||
| |||
| dobrze w domu im Korzystanie 2007, ale im się to im atm Korzystanie 2003 tam, gdzie Ja jestem atm |
|
| |||
| |||
| Okay, to powinien działać na obu. Sub PrintRange () " "PrintRange Makro "To będzie wydrukować 2 egzemplarze arkusza wybrany asortyment " Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "Arkusz1"). Wybierz ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). PrintOut Egzemplarze: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Jeśli masz problemy z utworzeniem lub przycisk hooking kod następnie powiedzieć, a my Ci w nim porozmawiać. |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za opóźnienia w odpowiedzi. Dzięki Postaram to i tobie dam opinie jak najszybciej:) |
|
| |||
| |||
| Co w tym przykładzie jest dość losowa, Nie mam pojęcia, czy już wielu arkuszach lub Ciebie obszarów chronionych lub chcesz skończyć się gdzieś po różnych makro jest uruchamiane niż gdzie zostały po kliknięciu go. Czy arkusza zakresie opiera się na etykietach lub na twardym komórek adresy. Sugeruję grasz z nieco składni, w linii, która nie wszystkie prace ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). PrintOut Egzemplarze: = 2 i można zmienić, że twoje serce treści. |
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc chłopaki ... Mam to zrobić teraz. |
![]() |
|
| Zakładki |