![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Trebuie să ştiu cum de a crea un macro-i aşa că, atunci când apăsaţi un buton de comandă o wrksheet va imprima două exemplare din celule. Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi selectat un program de calcul tabelar pentru a face acest lucru din nou?
| |||
| |||
| yeh scuze sale în Excel |
|
| |||
| |||
| Orice versiune special de Excel? Nu-mi place sa fie pushy dar. |
|
| |||
| |||
| bine acasă im usin 2007, la ATM-uri de chat, dar atât de im usin 2003 în cazul în care i-am atm |
|
| |||
| |||
| bine, asta ar fi trebuit să lucreze, pe ambele. Sub PrintRange () " "PrintRange Macro "Acest lucru va imprima 2 copii de-o foaie de lucru preselected gama " Application.ScreenUpdating = FALSE Sheets ( "Sheet1"). Selectaþi ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Imprimat Copii: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Dacă aveţi probleme la crearea unui buton sau hooking codul de la el, atunci spune-ne şi vom vorbi tu prin ea. |
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău de întârziere a unui răspuns. Multumesc, voi incerca acest lucru şi vă va oferi feedback cât mai curând posibil:) |
|
| |||
| |||
| Ce este în acest exemplu, este destul de aleator, am nici o idee, dacă v-aţi mai multe coli sau pe care le-aţi zone protejate sau pe care doriţi să se termine până undeva diferite după macro a rula decât în cazul în care aţi fost atunci când faceţi clic pe acesta. Sau, dacă vă gamă de lucru se bazează pe etichete sau pe adresele de greu de celule. Vă sugerez să te joci cu un pic de sintaxă, linia care face toată munca este ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Imprimat Copii: = 2 şi puteţi să schimbaţi care să-ţi fie de bine conţinut. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru ajutor baieti ... Am facut-o acum. |
![]() |
|
| Marcaje |