![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Potřebuju vedieť, ako vytvoriť makro, takže aj keď stlačíte tlačidlo, jeden príkaz wrksheet vytlačí dve kópie rozsah buniek. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte vybrané tabuľkový procesor to urobiť v ešte?
| |||
| |||
| Yeh ľúto jeho v excel |
|
| |||
| |||
| Akékoľvek konkrétne verziu aplikácie Excel? Nesnáším to, ale je ctižiadostivý. |
|
| |||
| |||
| aj doma im usine 2007, ale im z bankomatu tak im usine 2003, kedy som atm |
|
| |||
| |||
| jo, to by sa práce na oboch. Podkapitola PrintRange () ' 'PrintRange Makro 'To bude tlačiť 2 kópie listu predvolenú radu ' Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "List1"). Vyberte ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Výtlačok Kópia: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Ak máte problémy s vytvorením tlačidla alebo Bodné kód na to povedať, a potom budeme hovoriť vám prostredníctvom. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za oneskorenú odpoveď. Díky budem sa snažiť to a dám vám odozvu čo najskôr:) |
|
| |||
| |||
| Čo je v tomto príklade je pomerne náhodný, som žiadnu predstavu, či ste viac listov alebo ste chránenej oblasti alebo sa chcete skončiť niekde po rôznych makro spustiť, ako to, kde ste boli, keď ste klikli to. Alebo či je váš list rozsah je založený na štítky alebo na tvrdý buniek adries. Odporúčam vám hrať s syntax trochu, linky, že sa všetky práce ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Výtlačok Kópia: = 2 a môžete ich zmeniť, aby do sýtosti. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc, páni ... Mám to urobiť teraz. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Makro v Excelu pre tlač vybrať bunky v liste | NothingButProblems | Office & Aplikácie | 0 | 16. júna 2009 17:12 |
| Makro potreba, aby sa v aplikácii Excel | moneybug939 | Office & Aplikácie | 0 | 9. jún 2009 03:12 |
| Excel 2003 SP3 Workbook Macro Pomoc | gramble | Office & Aplikácie | 0 | 4. júna 2009 02:24 |
| Makro sa Přepínač zvýrazňovač vo vyhľadávanie Nahradiť-Box | Shahid | Office & Aplikácie | 0 | 2. júna 2009 14:02 |
| Nie sú schopní prijať vytlačiť | Imanuel4u | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 22. December 2008 02:46 |
| Thread Tools | |
| |