![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Требао бих знати како то створити макроа тако да кад притиснете дугме за команду један урксхеет ће одштампате две копије ћелију опсега. Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли одабрали табеларни програм да то урадите у још?
| |||
| |||
| ыех жао његове у ексцел |
|
| |||
| |||
| Некој одређеној верзији програма Ексцел? Мрзим бити агресиван али. |
|
| |||
| |||
| и код куће им усин 2007, али им из банкомата па им усин 2003, где сам АТМ |
|
| |||
| |||
| ок, то треба да раде на оба. Под ПринтРанге () ' 'ПринтРанге Макро 'Ово ће исписати 2 примјерка од преселецтед радни опсег ' Апплицатион.СцреенУпдатинг = Фалсе Схеетс ( "Схеет1"). Одаберите АцтивеСхеет.Унпротецт АцтивеУиндоу.Ранге ( "Ц5: Д17"). Штампај Тираж: = 2 Апплицатион.СцреенУпдатинг = Труе Енд Суб Ако имате проблема са израдом дугме или скопчавање ко̂д за рећи и онда ћемо разговарати вас кроз то. |
|
| |||
| |||
| Нажалост за закаснеле одговор. Хвала Ја ћу пробати и ово ће вам дати повратну информацију што је пре могуће:) |
|
| |||
| |||
| Шта је у том примеру је прилично насумично сам Немам појма да ли сте више листова или сте заштићеним подручјима или желите завршити негде након различитих макро'с вожњи него где сте били када се кликне на њега. Или да ли ваш радни опсег је заснован на ознакама или на чврстом целл адреса. Предлажемо вам да играте са синтакса мало, ред који обавља сав посао је АцтивеУиндоу.Ранге ( "Ц5: Д17"). Штампај Тираж: = 2 Можете променити и да се ваше срце садржаја. |
|
| |||
| |||
| Хвала за један дан помоћ момачки ... Учинио сам то сада. |