![]() |
|
| |||
| |||
| Nasıl ki Bir wrksheet hücre aralığının iki kopya baskı bir komut düğmesine basınız bir makro yaratmak için bilmeniz gerekir. Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hala bunu yapmak için bir elektronik tablo programına seçilen mı?
| |||
| |||
| Maalesef kendi içinde yeh Excel |
|
| |||
| |||
| Excel herhangi bir özel sürüm? Ben ancak saldırgan için nefret ediyorum. |
|
| |||
| |||
| iyi at ev Sohbet usin 2007, ancak ATM dışarı Sohbet böylece 2003 i ATM pm Sohbet usin |
|
| |||
| |||
| tamam, bu hiç de çalışmak. Alt PrintRange () ' 'PrintRange Makro 'Bu preselected uzaklığı Çalışma 2 kopyaları olacaktır ' Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "Sayfa1") seçin. ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Çıktı Copies: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Eğer sorun bir düğme oluşturmak veya sonra kodu çengellemek söylüyorlar ve bunu size konuşma edeceğiz. |
|
| |||
| |||
| Gecikmiş bir yanıt için üzgünüm. Bu çalışacağız teşekkürler ve en kısa zamanda geri bildirim verir:) |
|
| |||
| |||
| Bu örnekte en adil rasgele olduğunu, hiçbir fikrim ister kağıtlar olduğunuz veya korunan alanlar sonra veya bir makro's çalıştırmak sonra farklı nerede olduğunu ne zaman tıklandığında kadar bitirmek istiyorum ettik. Veya sizin çalışma aralığı etiket veya sabit hücre adresleri dayanmaktadır. Sana söz dizimini biraz oynamak öneririz, tüm çalışmalarını bu çizgiyi ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). Çıktı Copies: = 2 ve değiştirebilirsiniz ki kalp içeriğiyle. |
|
| |||
| |||
| Yardımıyla çocuklar için teşekkürler ... Şimdi yaptım. |
![]() |
|
| Bookmarks |