![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Мені потрібно знати, як створити макрос, так що, коли я натискаю на кнопки wrksheet друкуватиме дві копії діапазону клітинок.
Спасибо |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ви обрали програму електронної таблиці, щоб робити це в ще?
|
|||
|
|||
|
Yeh шкода свого в Excel
|
|
|
|||
|
|||
|
Будь-яка конкретна версія Excel? Я ненавиджу бути наполегливим, але.
|
|
|
|||
|
|||
|
а вдома їм Усін 2007 році, але їм з банкомату таким IM Усін 2003, де я атм
|
|
|
|||
|
|||
|
Гаразд, це має працювати на обох.
Під PrintRange () ' 'PrintRange Макро "Це буде друкувати 2 копії листа попередній відбір діапазону ' Application.ScreenUpdating = False Sheets ( "Sheet1"). Виберіть ActiveSheet.Unprotect ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). PrintOut Копії: = 2 Application.ScreenUpdating = True End Sub Якщо у вас є проблеми при створенні кнопки або підключення код до нього потім кажуть, і ми говоримо вам через нього. |
|
|
|||
|
|||
|
Вибачте за затримку відповіді. Спасибо Я постараюся це і дасть вам зворотний зв'язок як можна швидше:)
|
|
|
|||
|
|||
|
Що в цей приклад є досить випадковим, я не знаю чи ви кілька листів або ви охоронюваних районах або ви хочете, щоб в остаточному підсумку десь інакше після запуску макросу, ніж будь-де ви були, коли ви натиснули її. Або ваш діапазон листа заснований на етикетках або на свій адрес комірок. Я пропоную вам зіграти з синтаксисом трохи, лінії, яка робить всю роботу
ActiveWindow.Range ( "C5: D17"). PrintOut Копії: = 2 і ви можете змінити це до змісту вашого серця. |
|
|
|||
|
|||
|
Дякуємо за допомогу, хлопці ... Я зробив це зараз.
|